Jag gick förbi något som kallas IKEA.

Nu har jag tagit helg vilket är underbart skönt. Jag är nämligen hur trött som helst. Hade en lägenhet på förmiddagen och när jag var färdig ringde jag chefen men då hon hade 30-45 minuter kvar där hon var fick jag vänta. Så jag gick till biblioteket och värmde mig och läste tidningen. 1.5 timme senare ringde jag upp chefen som plockade upp mig, det gäller att vara flexibel i detta yrke för man vet aldrig vad som kan hända. Vi mötte upp vår kollega och tog lunch och sen fick jag avsluta med ett hus. Därifrån promenerade jag till byn för att hämta min cykel men gick inom Willys och köpte kanelbullar dagen till ära samt lite gott att ha i helgen, så slipper vi åka iväg efter middagen sen. Skönt att bara äta och sen päsa i soffan.
På vägen till Willys gick jag förbi någonting som kallas IKEA, förstod inte riktigt vad det kunde vara. Tydligen är hela Älmhult fullt av något som har med IKEA att göra för det var skyltar till höger och vänster. Vad är detta för grej egentligen? IKEA?! Vad säljer man där.. ?! Ja, ärligt talat, hela Älmhult är faktiskt fullt av IKEA´s saker. Värdshus, restaurang, lager, butik, aktivitetshus m.m så egentligen är det ju sanning när man säger att man bor i IKEA-land.

Ikea flyttade från byn ut till en handelsplats här i Älmhult och nu har det byggts upp diverse affärer såsom skor och väskor, sängbutik, zoobutik, Willys skall flytta dit och så lite annat smått och gott. Frasses och Subway blandannat. Så nu kallar jag det området för ikealand.
Ikea vart man än vänder sig.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer