Jag ger inte upp, vill testa mer!

Inlägg i samarbete med Wesmile.se


Hej hej!

Innan jag drar igång inlägget vill jag poängtera att det är viktigt att ha i åtanke att alla är olika, alla beter sig olika och har olika uppfattningar om saker och ting. I mångt och mycket finns det inte rätt eller fel, hur man känner är det viktigaste för en själv, tycker jag! Dessutom fungerar vissa saker olika för olika människor, just för att vi är olika.


Jag har aldrig blekt tänderna hemma. Jag försökte en gång men jag fattade inte hur man skulle göra så jag struntade i det helt enkelt. Så jag vart nervös och nyfiken när ett tandblekningskit från www.wesmile.se låg i brevlådan för ett tag sen. Paketet innehöll allt jag behövde för att börja bleka mina tänder hemma, ett startkit med andra ord. Ledlampa med UV-ljus, bettskena, nyanskarta, blekgel och manual.


Jag trodde att det var komplicerat att göra detta hemma, att det skulle vara svårt att förstå och tidskrävande men jag hade helt enkelt fel. Det har gått väldigt bra, lätt att förstå manualen och väldigt enkelt att använda. Man sätter på bettskenan på lampan och trycker ut 3 ml blekgel på bettskenan, stoppar in den i munnen, slår på lampan och väntar. Efter 10 minuter slocknar lampan och då är man klar! Då sköljer man munnen med ljummet vatten så rester av gel försvinner och så sköljer man av grejerna inför nästa omgång. Jag har gjort detta varje kväll i 12 dagar!

Som jag nämnde i början så upplever man olika saker och efter olika förutsättningar blir resultat olika. På WeSmiles hemsida står det att läsa att man ser resultat efter första behandlingen men det har jag tyvärr inte gjort och ska jag vara helt ärlig har jag svårt att se jättestort resultat över huvud taget efter 12 dagar. Det skulle vara på mina framtänder isåfall och det tror jag har med att göra att de sticker liksom fram mer i munnen än de andra tänderna och då får de mer gel på sig. Jag vet inte men jag antar. Det testet jag skulle göra hemma men som jag inte förstod mig på skulle bettskenan läggas i kokande vatten och sedan stoppas in i munnen och fixeras så att skenan formas efter sina tänder. Det tror jag har mer effektivitet faktiskt, eftersom allas munnar ser olika ut så är det svårt att ha en skena som passar alla och som gör att alla tänder i munnen påverkas. Jag upplevde denna skenan väldigt stor och fick trycka den mot tänderna för att känna att den gjort lite verkan, om det är rätt eller fel vet jag inte.
Jag har varit inne och kikat på deras hemsida och ser att de har en tandblekningspenna och den tycker jag låter väldigt intressant. Nu när jag påbörjat detta och ändå vill tror på ett resultat funderar jag på att testa den och se om det är just den produkten som passar mig och mina tänder bäst!
För det är ju väldigt enkelt att kunna göra detta hemma, när man ändå sitter och kollar på tv eller läser en bok, utan några jobbiga ingrepp och slipper åka iväg!
Jag kanske har gjort fel, eller bara haft otur, men jag är villig till att ge det en chans till, med någon av deras andra produkter!! För även om jag har svårt att se resultat så kan jag skymta lite skillnad på framtänderna och bara det gör ju att jag vill att det blir bättre och vill fortsätta prova mig fram!

Jag hoppas jag inte har skrämt någon som är nyfiken nu, för som sagt, så är alla olika. Jag kanske har misskött mina tänder så att det tar längre tid än 12 dagar att få resultat medan andra ser det direkt. Alla har vi som sagt olika förutsättningar! Jag vill ändå rekommendera att testa ett startkit eftersom allt ingår som man behöver och det har varit väldigt enkelt och ett skönt sätt att bleka på!
Så vill du testa så gå in till WeSmile och lägg en order och skriv in rabattkoden MARICA20 för då får du hela 20% rabatt på din beställning! Det är bra! Mycket bra!

Bild 1 och bild 3 är före
Bild 2 är under behandling
Bild 4 och 5 (med gul tröja) är efter, faktiskt idag!

Här har jag satt på bettskenan på lampan och det är bara att fördela gelen på skenan uppe och nere. Och det är lätt att se hur mycket man ska ta för det är anvisningar på "sprutan".

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar