Jag fick med Kjell på att testa lite asiatiskt snacks!

Hej Hej <3

För en tid sen pratade jag med Kjell om ett speciellt snacks jag upptäckte när jag var i Ängelholm en hel del för några år sen. Jag var då inne i någon asiatisk shop och köpte en påse med chickennuggets-snacks som jag fastnade rejält för. Det var flera år sen jag åt och kom att tänka på dem för en tid sen och nämnde det för Kjell. Samma natt när jag inte kunde somna googlade och hittade en shop som sålde dem. Hurra! Jag lade en order, passade även på att lägga i lite annat jag gärna ville prova tillsammans med honom. Alltid skoj tycker jag!


Det jag beställde och som vi provade, förutom chickennuggets-snacksen var Pocky med cookies and cream-smak, en Fanta med smak av cream samt Mochi med smak av jordnötter. Jag har testat Mochi i glassformat och jag älskar det och har även velat testa dessa så blev glad när jag hittade.
Kjell var inte like hypad som jag men han ville ändå testa.
Hans favorit var Pocky, sen drickan, snacksen och sist Mochi. Lite skillnad från min bedömning som slutade med att Snacksen vann, tätt efter kom Mochin, pocky och sist Fantan.

Pocky har jag provat tidigare med olika smaker så var beredd på att gilla dessa. Fantan kändes lite läskig med tanke på färgen. Den smakade som någon gräddkola typ, skitäckligt i kolsyrat format. Usch! Mochin var himmelsk, mycket smak av jordnötter måste jag säga. Rishöljet var segt och lite utan smak men passade ändå bra ihop med nötterna som gav mycket smak. Om jag måste välja mellan dessa och glassarna väljer jag det sistnämnda.
Snacksen, ja de ser ut som små nuggets, smakar någon form av kyckling och är jättegoda!


Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

Marie,
Ohh spännande =D, jag gillar all thaimat typ =D
sweetwords.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det är ju supergott! Vi ska på thairesturang imorgon och äta stoooor buffe =)
nouw.com/frökenrödlök
charlottelinden.se,
Åh, det där såg ju spännande ut! Jag är så feg för att testa nya saker då jag är ganska kräsen, men intressant såg de ut. Särskilt de där "Pocky" - lät riktigt mumsiga!
charlottelinden.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Vad synd, för det är riktigt roligt att testa nytt =)
nouw.com/frökenrödlök