Jag fann nog den bästa kalendern för mig.

Jag har alltid haft chokladkalender till julen, ni vet dem där för max en tia med svingod choklad i som man gärna moffar i sig redan 1 december. Dem senaste åren har jag dock lyxat till det även med en kalender från Kinder eller Haribo med lite annant godis i.
Förra året såg jag någon som hade en kalender från The Body Shop som jag mer än gärna hade velat ha men den kostar mellan 800-1200kr typ beroende på vilken lyxiga variant man vill ha. Grejen är dock att värdet på produkterna man får är ju betydligt mer. Men jag känner inte för att lägga 800kr för en kalender utifall att det finns nånting i luckorna jag inte skulle få användning av. Men något annat än choklad önskar jag iallafall så har googlat lite fram och tillbaka och nyss fann jag den - Mizcas julkalender! En från Hama. Fattar ni, en kalender innehållande pärlor. Kan det bli bättre? *fnissa*
Jag bara måste ha denna!

Finns på Bamba för 199:- men frågan är om jag skall slå till på den nu, låta den ligga här och få mig att längta till December eller om jag skall vänta till efter löning och närmare julen vi kommer.
Har ni någon kalender trots ni är äldre än barnen?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 3 visningar

Gillar

Kommentarer