Jag döpte honom till Benny!


Gud vad jag längtar till att Einar flyttar hem till oss 🐱 men nu är det inte lång tid kvar.
Kommer bli så himla roligt och mysigt med ett litet djur här hemma och det är härligt att även Kjell ser fram emot detta och längtar lika mycket som jag gör.

Jag har väl inte vart uppvuxen med djur direkt men en hel del sällskapsdjur har funnits i våra hem under årens gång.
När jag var liten hade vi en hund en kort period men vi var tvungna att göra oss av med honom då mamma blev allergisk. Vi har haft fiskar, sköldpaddor och kaniner.
Som barn! Mitt allra första egna husdjur blev en hamster.
Jag hade vart hos en kompis som hade en hamster som jag förälskade mig i och ville ha en egen vilket jag införskaffade också. Men det roliga med det var att han var inte lika skoj som min kompis hamster, jag var rädd för honom, vågade inte kela med honom, ge honom mat och så vidare. Det slutade med att mamma fick göra det, ta hand om min hamster trots att hon var allergisk. Till slut gav vi bort honom till en vän till mamma. Efter ett tag fick vi reda på att han hade dött, han hade gnagt av kabeln till en micro eller diskmaskin, tragiskt nog!
Jag döpte honom till Benny 😜 och det roliga är att något år efter det träffade jag en kille jag var tillsammans med i två månader som också hette Benny! HAHAHA!

Har du husdjur? Eller har du haft? Vill du dela någon rolig händelse med något djur för mig och @enaståendemammaPuss & Kram

Fröken Rödlök

  • 414 visningar

Gillar

Kommentarer

lottashullerombuller
lottashullerombuller,
Som barn hade vi katt men själv har jag aldrig haft ngt djur, det visade sig att jag var pälsdjurs allergiker, hade jag inte varit de då hade jag haft hund eller katt eller båda delarna.
nouw.com/lottashullerombuller
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Åh så tråkigt! Jag ville ha katt i förra förhållandet men han var allergisk mot katt så blev inte... är glad att Kjell tål så vi snart har en liten kissemiss här hemma =)
nouw.com/frökenrödlök
deninrekampen,
Sv: Aha 😊 Lätt att man inte hittar, så är det ibland 😉 Kram fina du! <3
deninrekampen.bloggplatsen.se/