Jag börjar närma mig en paus!

Tjenixen!

Hur står det till i värmen?
Här är det bra, sitter inne i ateljen just nu för att komma undan värmen lite.
Har jobbat lite på shedo och nu tänkte jag uppdatera bloggen innan jag går ut igen och väntar på att Kjell ska komma hem.

Det går framåt i rabatterna på jobbet. Jag påbörjade en enorm (väldigt lång, och så ganska bred på sina ställen) rabatt full med ogräs förra måndagen. Jag börjar sakta men säkert närma mig en paus med denna. Jag har nämligen fått direktiv och ett ställe dit jag kan rensa för att sedan åka bort till ett annat ställe och rensa där. Vilket jag inte tackar nej till, variation är bra! Att byta plats kan göra arbetet mycket roligare, och trivsammare. Har dock väldigt mycket kvar på första stället då den här rabatten slingrar sig runt ett helt lägenhetsområde. Men det blir fint, skillnad som fasiken och det är ju roligt att se.

Och nu har jag så mycket ogräs i skallen att jag inte ser annat när jag är ute och går eller kör. Tänker att här måste jag rensa men så kommer jag på mig själv med att det behöver jag inte alls eftersom det inte är min tomt eller ett område som ägs av företaget jag jobbar på. Så det så! Skönt, annars får man ju inte göra annat än rensa, rensa, rensa och .... rensa.

Före -----------------------------------------------------------Efter

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 208 visningar

Gillar

Kommentarer