Jag borde vara expert på det här!

Inlägg i samarbete med www.cowrite.com


Hej!

Ni som följt mig här på bloggen i många herrans år vet att jag i omgångar varit arbetssökande.
Jag har suttit på platsbanken och andra sajter och kikat efter jobb, jag har läst hur många annonser som helst, jag har hittat sådana jobb som skulle passa mig perfekt, jag har skrivit cv och personliga brev och sökt jobb med dessa, jag har väntat, fått besked om att jag får komma på intervju eller att platsen gått till annan sökande. Efter alla dessa år jag vart arbetslös sammanlagt har det blivit ett och annat personligt brev. Jag har dessutom gått på flertalet "söka-jobb-kurser" där det på schemat stått att lära sig att skriva ett bra cv/personligt brev. Därför borde jag vara expert och proffs på detta med personliga brev, men det är jag inte! För jag vet inte vad som förväntas av mig, egentligen. Jag vill alltid sticka ut för att få arbetsgivaren intresserad men det är bara fåtalet gånger, i jämförelse med alla jobb jag sökt, som mitt personlig brev slagit igenom.

Jag har hittat en tjänst som kan underlätta detta arbetet för mig nästa gång jag blir arbetssökande. Det kommer ju en tid efter mina studier då jag måste in i detta igen och skriva, söka och hoppas.
Då kanske jag borde ta hjälp av experter som skriver det personliga brevet åt mig!
Det verkar nämligen väldigt smidigt och ett brev är klart på bara några minuter.

Jag svarar på några frågor om mig själv och om tjänsten jag söker och efter några minuter får jag flera förslag på brev jag kan välja mellan. Väljer vilken språklig ton jag önskar på mitt brev och om jag vill ha det på svenska eller engelska. Många väljer detta sättet för att deras personliga brev blir välformulerade, rättstavade och kärnfullt skrivna, chansen att komma på intervju ökar markant och man behöver inte lägga så mycket tid på att själv komma på och skriva - tid man kan lägga på så mycket roligare saker! Det kostar, som allt annat också gör, men ska man söka många jobb kan det vara värt det, till slut kanske du får drömjobbet och då har den slanten man lagt vart värt det.
För min del har jag tid att fundera hur jag ska göra nästa gång, men suget är enormt på att testa någon gång i allafall!Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,

Det där känner jag igen hur man söker jobb. Hur mycket jobb man söker så är du ju svårt att få jobb =).. Vad härligt att du hittat ett sätt som underlättar =)

nouw.com/2barnsmammaochfru
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag vet inte om det underlättar för har inte behovet att testa nu men det låter ju bra.
nouw.com/frökenrödlök