Jag blir ärligt talat väldigt lycklig där inne!

I dag vill@skrivochvarglad och jag att ni tar kort på ett ställe som gör er glada och så berättar ni varför det stället gör just er glad. Meddela gärna mig och Skriv och var glad att ni gjort det så vi får dela era tankar!

Jag har inte möjlighet att ta bild just nu så det får bli ett gammalt foto taget vid tidigare besök på denna älskvärda plats. Ni kommer nog tycka att jag är konstig som väljer detta stället men jag tror verkligen inte jag är ensam om att ha detta som ett ställe som gör en glad.

Jag blir otroligt glad när jag får besöka Gekås! Att kliva in genom portarna till detta gula varuhus ger mig lyckorus i hela kroppen. När jag kommer in och tagit korg blir jag som ett barn på julafton. Vart skall jag börja? Vad vill jag shoppa? Vad behöver jag/Vad behöver jag inte?
Att sen spatsera mellan alla prylarna, välja ut och lägga ner i min korg och hitta massa saker som man egentligen inte behöver, gör mig otroligt glad.
Materialisten i mig antagligen. Egentligen blir man inte lyckligare av shopping men när man vart på Gekås kan man inte vara annat än just lycklig.
Gekås är mitt mecka 😂

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

rebeccajansson
rebeccajansson,
på gekås var jag tidigare i veckan, såååå lugnt och skönt där nu.
nouw.com/rebeccajansson
MaCilla
MaCilla,
Hahahaha hög igenkänningsfaktor på det 😂😂😂😂 jag är exakt likadan. Hahaha o jag är ingen materialist i vanliga fall men det är något med just GeKås
nouw.com/macilla
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Eller hur ... gekås är toppen 😃
nouw.com/frökenrödlök
MaCilla
MaCilla,
Jaaa hahaha jag längtar ska snart dit 😍🙈 o denna gången står inredning på inköpslistan
nouw.com/macilla