Jag blir arg..

.. när man försöker få tag i en person som tydligen har svårt att ringa tillbaka!
Personen bad mig maila (iofs för nåt år sen men ändå) ett dokument för att kolla igenom men fick jag något svar? Nej! Ringde då upp men personen svarade aldrig. Lämnade meddelande efter meddelande utan svar.
Jag gav upp. Nu måste jag få tag i personen igen och ringde i måndags och lämnade då meddelande om att han skulle ringa upp. Pratade med en receptionist som sa att han skulle ringa igår, men gjorde han det? Nej!
Jag väntade under dagen, har det kommit nåt samtal? Nej! Jag ringde upp, då sitter personen i telefon och jag knappar in att han skall ringa upp. 20 minuter senare ringer EN TJEJ på annat nummer. Fattar inte. Ringer upp numret jag fått av tjejen och då sitter han återigen i telefon. Jag lämnar ett meddelande. Ringer han upp? Det återstår att se. Jag orkar inte längre. Hur fan gör man nu? Edit: Fick inget samtal efter att jag lämnat mitt meddelande så jag ringde upp igen och då säger rösten i telefonen att han är på tjänsteärende och skulle återkomma 17.10 .. Sitter och vaktar telefonen och ringer direkt när klockan slår 17.10 OCH DÅ HAR HAN GÅTT FÖR DAGEN!! Och återkommer inte förrän på fredag.
Ringde receptionist igen och då har dem stängt.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 4 visningar

Gillar

Kommentarer