Jag blev så glad!

Hej

Jag har jobbat idag. Sommarjobbet är slut men jag passar ändå på att hjälpa Kjell med lite häckar när hans kollega har semester. Roligt att få se vart Kjell jobbar då han är i flera olika orter, kul att se vad han gör, träffa lite hyresgäster, få jobba/umgås med Kjell och samtidigt kunna hjälpa och få några kronor. Vi klippte hos en hyresgäst idag som hade två rejäla och vackra palettbladsbuskar i krukor på deras uteplats. Kjell frågade om vi fick ta en stickling och farbrodern blev så glad att vi gillade den och sa vi gick ta hur många vi ville. Jag tog en och var så glad hela vägen hem. Jag hoppas den blir lika fin som deras!


Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 280 visningar

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Kul att följa med och se hur han jobbar 😊 kul att ditt sommarjobb är slut 😊 du får ha en bra dag
nouw.com/2barnsmammaochfru
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Japp och jag jobbar som fasiken när jag är med.
nouw.com/frökenrödlök
Lii76
Lii76,
Åh, så fin!! Just den växten är så barndom för mig.💕
nouw.com/lii76
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja den är jättefin
nouw.com/frökenrödlök
Sweetpeanutbunny
Sweetpeanutbunny,
Älskar den blomman och är smått beroende av den. Om du är väldigt nyfiken på fler så kan du kika in olika grupper på facebook där man både kan byta, köpa, sälja och få sticklingar 😊 Jag har flera stycken olika som jag gärna delar med mig av till dig om du är intresserad skicka bar ett pm isf. Alltid kul när man kan förgylla någon annans dag med dessa vackra blommor!
nouw.com/sweetpeanutbunny
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Precis, är beroende här hemma men så roligt det är. Jag har köpt de flesta mina via fb.. Men vad gulligt, vill jag gärna. Skickar pm.
nouw.com/frökenrödlök