Jag blev så besviken!

Hallå där ute i cyberspace! Nu har det gått 4 dagar sedan jag uppdaterade. Det har vart dagar fulla av saker så inte prioriterat bloggen helt enkelt. Tror inte många gör det under sommaren heller.
I lördags var Kjell och jag på min kompis bröllop och det var så vackert. Hon var så fin, det var toppenväder och jättemysigt. Då vi inte var bjudna till middagen besökte vi bara kyrkan och fick dela den viktigaste stunden med dem och jag är så glad att vi fick komma med dit.
Efteråt åkte vi till Hylte och käkade middag och hade mys. På söndagen var det dags för Ullared och där var vi i ca 3 timmar och jag hittade lite saker. Det var framförallt Kjell som skulle dit och handla och jag misstänker han är nöjd med sina inköp. Jag köpte solskyddsfaktor, örhänge, parfym, bindor, 3/4-leggings, underkläder, jobbtshirts, ryggsäck, tuggummi m.m ...
På kvällen blev det en promenad i Hylte och det var mysigt.
I måndags tvättade jag så spenderade hela eftermiddagen hos mamma och pappa och avslutade med Sverige-Irland i EM innan jag for hem för att sova.
Igår var det meningen att jag skulle tatuera mig. Jag och syrran åkte till Halmstad och letade upp studion. Stängt!
Vi var tidiga så satte oss utanför och väntade. Började ana orod när tatueraren inte hade kommit strax innan kl tre (avtalad tid).. Jag började skicka meddelande och ringde utan resultat.
En kvart efter avtalad tid får jag svar på ett av mina meddelanden om att hon var sjuk och bad om ursäkt att hon inte hört av sig tidigare. Hon ville boka om tiden och gav mig reducering på priset. Jag blev så besviken av hennes agerande. Klart alla kan bli sjuka men en sådan person i en sådan position, företagare, borde förstå att man hör av sig i god tid till en kund. Nu åkte jag till Halmstad helt i onödan =( Letar efter en ny som vill ta sig an mig och som är seriös... får se om jag hittar nån!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 3 visningar

Gillar

Kommentarer