Jag blåser i burken och stänger locket fort

Just nu känner jag mig rätt lugn i själen - eller hur man kan uttrycka sig. Jag har städat, tvättat och fixat klart alla beställningar som skall skickas imorgon. Jag har vart och snackat med förra chefen och fått hämtat mina papper/lämnat tröjorna och hämtat ut de stora paketet. Jag har handlat inför helgen och lagat mat (pastasallad) och jag har slängt massa skräp.
Jag har gjort flertalet inlägg här, läst bloggar och suttit på Återbruka mera och suktat efter lite pyssel. Planerat mat inför helgen har jag också gjort. Ja, jag är lugn. Har ingen jobbig känsla över att jag har saker som måste göras. Imorgon kommer dessutom Millan hit på lite kaffe och tavelskapande. Trevligt! Och på kvällen kommer Ölandsgäster som skall stanna hela helgen - det ser jag fram emot. Ååååhhh.... tänk om man kunde blåsa i en burk och snabbt stänga locket för att spara denna känslan. Så kunde man ta fram den och öppna när man är stressad inombords, andas in och så får man det där lugnet igen.
Drömma kan man ju alltid :)
Gammal bild och passar väl egentligen inte in med inlägget, men måste visa sötnosen Alfons igen - saknar honom så det gör ont - men han har det bra där han är <3 älskade="" änglahund!="" 4.5="" år="" fick="" vi="" med="" honom,="" alldelles="" för="" tidig="" bortgång.="">

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer