Jag bjuder på den här ^^

Så läckert med badkläder och strumpor! Yepp - detta är den det blev! En var för liten och två var för stora i kuporna. Hade helst velat ha en som var lite mer färgglad men då den var stor i kuporna och det inte gick att justera axelbanden så gick den tyvärr bort. Vill ju inte riskera att banden åker ner när man bada, allt vill man inte direkt visa ^^
Rätt nöjd med denna svarta. Dock inte van att se mig själv sådär, i ett korvskinn då jag annars har badshorts och bikini med en vällande mage ute i luften! Men jag tror det är lite snyggare sådär faktiskt, magen trycks in lite grann! Hade dock aldrig tagit på mig en riktig baddräkt. Själva kjolen döljer ju lite och gör det aningens finare på mig. 299:- var inte helt farligt pris heller för den delen.

Nu skall jag bara skicka tillbaka dem andra och det gör mig nervös. Andra gånger har jag behållit allt för att jag är orolig över tillbaka-skickandet. Osäker på hur man gör osv men nu handlar det om över 1500:- så no way, måste ta tag i det och hade planerat att göra det idag :) Jag antar det bara är att packa ner det i ett paket, sätta på returpappret man får med, kryssa i anledning till återskicket, lämna in på posten och betala returfrakten och hoppas dem godkänner det sen.
Brukar ni skicka tillbaka när ni beställer online?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 10 visningar

Gillar

Kommentarer