Jag är väl inte den enda som vill spara pengar?

Inlägg i samarbete med matspar.se


Ibland blir jag sur över att jag verkar bo på helt fel plats! Jag trivs väldigt bra här och vill inte flytta men om det ska gå att kunna göra samma saker som andra gäller det att bo på rätt ställe.
I detta inlägget tänker jag prata om att köpa mat på nätet. Det är nämligen någonting jag mer än gärna hade velat testa. Att i lugn och ro sitta och kika på nätet efter det man vill handla, se vilka erbjudande som finns i mina butiker och kunna planera veckomatsedeln utefter kampanjer.
Men, det går tyvärr inte eftersom jag bor på fel ställe då inga företag levererar hit, än! Kan ju hoppas det ändras. Men jag vill ändå tipsa er om Matspar. På grund av ovanstående anledning har jag inte testat deras tjänst fullt ut, men jag slog in mina föräldrars postnummer för att kunna prova så långt som till kassan. Det var himla smidigt måste jag säga.

Matspar jämför matpriser!

Via deras hemsida kan du gå igenom sortimentet som finns i vanliga, fysiska matbutiker, du hittar de produkter du vill ha och erbjudanden/kampanjer och jämför priset. Det går per automatik. För när du lägger till en vara du vill ha så jämför den totalpriset med olika butiker. Kundvagnen uppdateras varje gång du lägger till en ny vara och det är inklusive frakt och tillägg, så du ser direkt i vilken butik du får bästa priset. Någonting som dessutom är bra är att när du är klar med din inköpslista på matspar och klickar dig in vald butik så sparas listan även där, så du slipper att lägga till allt igen. Skulle någon produkt inte finnas i vald butik så kan man se motsvarande produkt just den butiken har.

Fy fasiken vad skönt det hade varit att slippa åka till butiken (vi har butiker nära men vi måste ändå ta bilen då det är minst 1 mil till närmaste butik) och gå igenom hylla för hylla för att hitta det man vill ha. Det måste ju spara väldigt mycket tid att kika via nätet, dessutom är det nog lättare att se erbjudande samt produkter du annars inte hade lagt märke till, på så vis vidgar du vyerna och kan prova på nya saker. Du kanske har svårt att komma på veckans alla maträtter men blir påmind av olika rätter när du ser någon ingrediens. Att sedan få det hemlevererat är ju kanon. Hade jag inte sagt nej till.

Eftersom det som sagt inte går att få det hem till oss i dagsläget har jag testat där mina föräldrar bor.
Där jämför Matspar två olika butiker och det är smidigt att hela tiden följa hur det blir så fort jag lägger till en ny produkt. För att utvärdera ännu mer (så långt jag kan) så testade jag även att skriva in ett postnummer i Halmstad och då jämför Matspar hela 5 butiker. Från dyraste till billigaste kassen är det en summa på 109:-. Hade jag handlat där hade jag alltså sparat 109:- genom att jämföra. Hur bra är inte det? Har du testat detta? Om inte, tycker jag du ska göra det nästa gång du planerar att handla online! När jag valde Halmstad kom butiker som Coop, Citygross, Ica, Willys samt Mathem upp, så variationen är stor.


Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 286 visningar

Gillar

Kommentarer

MariasVardag
MariasVardag,
Det är jätteskönt att storhandla över nätet 🙏🏼 Men en trotsig tvååring slipper man härna gå för länge i affären 🙈 brukar beställa på Willys och kör och hämtar där
nouw.com/mariasvardag
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Åh det låter så härligt =)
nouw.com/frökenrödlök
Marie,
Ja det där har jag tänkt på, tror det är mycket smidigt faktiskt =D, har inte heller kollat hur centralt de tär vid oss
sweetwordsbymirre.wordpress.com/
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja det tror jag också! Tänk att slippa åka iväg till affären medan alla andra också är där.
nouw.com/frökenrödlök
fighterwomen85
fighterwomen85,
Smart att jämföra En vara & se var man tjänar mest & handla.
Jag har med tänkt att testa & handla online. Just det att man kan sitta hemma i lugn & ro & plocka på sig varor som man behöver.
Ha en skön fredag❣️
nouw.com/fighterwomen85
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, det låter så himla smidigt =)
nouw.com/frökenrödlök
Kommentaren har postats och kommer visas när den godkänts.
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Nej jag matsparar med =)
nouw.com/2barnsmammaochfru
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Paulina,
Hade varit smidigt. Men jag själv har aldrig gjort det.
paulinageidenmark.devote.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Inte jag heller =)
nouw.com/frökenrödlök