Jag är tillbaka!

Helgen som har varit var nog den bästa helgen på väldigt väldigt länge. Spenderade den som ni redan vet i Falkenberg. Fredagkväll hos mamma och pappa med Lets Dance och ostbricka. Sååå gott :) Man äter i princip till man spricker. Senare på kvällen tittade syrran och svågern förbi en stund och sen var det bara bums i säng då man var så trött. Upp tidigt på lördagen för att gå på loppisar i Varberg tillsammans med syrran och svågern. Fyndade lite gott och blandat - som vanligt.
Efter det hem till mamma och pappa igen och vila lite, äta lite lunch och förbereda sig inför kvällen, som skulle spenderas hos syrran och svågern.
De bjöd på fonduekväll med massa gott att doppa, mycket skratt och samtalsämnen som löpte om varandra. Brorsan och hans fjälla var också på plats så vi var hela familjen samlad vilket bara skett en gång tidigare. Kul! Vissa blev lite fullare än andra men på de viset att det bara var roligt, för skämten haglade, skratten högljudda och tårarna många! Frågesport om varandra hade de också fixat där mamma vann och jag kom tvåa :) Vi skrämde upp oss själva med spökerier och såna saker och när ytterdörren plötsligt for upp blev vi svinrädda och avrundade :)
På söndagen for jag tillbaka till syrran för att umgås och njuta lite i deras bubbelpool på gården. Kallt i luften men skönt i vattnet och solen sken - lovely! Idag håller jag på att tvätta, fixa tavlor, ringa samtal och skall om nån timme på bankmötet jag väntat på sedan sommaren 2011!
De flesta lägger ut tjusiga outfits på matchande kläder - jag kör en slappeoutfit med ett par svarta joggingbyxor från ICA MAXI tror jag samt en tshirt med Ölandsmotiv från Rälla Outlet på just Öland!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 4 visningar

Gillar

Kommentarer