Jag är sugen på en större igen!

Inlägg i samarbete med hamamco.se

Hej Hej <3

När jag bodde hemma hade vi en gigantisk handduk som var hur nice som helst efter att man hade duschat. Eftersom jag är modell större är det många handdukar som inte räcker runt mig när jag har den runt mig men denna handduk som fanns hemma gjorde det och nästa lite till. Jag har velat ha en likadan här hemma men inte hittat någon. Minns inte exakt måtten på den handduken jag hade då, men jag tror att jag har hittat något liknande i storlek.
Nämligen från hemsidan hamamco.se
Skillnaden på den jag hade när jag bodde hemma och dessa här är att dessa har mycket finare färger och mönster. Sånt gillar jag!

Hamamco´s handdukar är tillverkade av oeko tex-certifierad bomull och kvaliteten ska vara riktigt bra. Dessutom har de hög absorptionsförmåga och sådant föredrar jag, vissa handdukar kan man ju torka sig hur länge som helst med och det händer ingenting. Företaget rekommenderar att göra följande när du får hem en handduk för bästa resultat:
* Fyll en hink eller bunke med kallt vatten
*Lägg i handdukarna så det täcks helt
* Låt stå i minst 12 timmar
* Vrid ur handdukarna och låt dem hängtorka
*Använd inte mjukgöringsmedel eller blekmedel när du tvättar dem.

Varför ska man välja en Hamam-handduk och vad är egentligen detta?
De är lätta, torkar snabbt och har en bra uppsugningsförmåga och dessutom blir handduken bättre ju mer du använder den, den når bästa förmåga efter 10 tvättar.
Handdukarna har ett ursprung från turkiska kulturen, de används ofta vid de traditionella turkiska baden, och de kallas hamam. Ritualen är en form av ångbastu och utförs i en lokal med kuperat tak där ljudet ekar uppåt och från golv och väggar strålar värme som hjälper till att värma upp badet. När det rinnande vattnet träffar det uppvärmda golvet skapas ångan naturligt.

På hemsidan finns det väldigt många olika färger och mönster och det är svårt att välja en, men jag har faktiskt hittat min favorit - nämligen en rosa Amorgos.


Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

Yasminegill
Yasminegill,
åhhh dessa är så underbara stora och ljuvliga. perfekta på stranden tycker jag
nouw.com/yasminegill
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Åh jag är så sugen!
nouw.com/frökenrödlök
Madde ,
Åh, en sådan handduk vill jag också ha, Det är väl typ sådana där lätta som används då man går på haman? Priset var ju helt ok det också
www.nouw/com/madelena
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag har aldrig vart på det så har ingen aning men namnet talar ju för det =) Den väger ingenting tydligen =)
nouw.com/frökenrödlök