Jag är skribent!

Jajjemensan, då har det kommit igång igen!
I höstas (eller sensommaren) sökte jag ett jobb som skribent på ams.se där det stod att man skulle skriva lite artiklar och sådant. Inget deltidsjobb/heltidsjobb utan mer som extra. Ett tag senare fick jag mail om att det tagit ut på tiden men att jag skulle maila dem om jag fortfarande var intresserad - det var jag.
Återigen gick det en tid och ett mail kom med ytterligare fråga om jag ville fortsätta - det ville jag.
Nån vecka efter det ringde en trevlig kille upp mig och sa att de fått in över 80 st ansökningar men att de valde att ta mig då de gillade min blogg. Jag flög nästan upp i taket av stolthet. Sånt är roligt att höra.

Jag skrev några artiklar som publicerades här inne men även några stycken som publicerades på större sajter/platser och varje gång var de nöjda med mina jobb. Jag sträckte på mig och kände självförtroendet stiga!
Jag älskar att skriva och har alltid känt att jag gör det bra och det är många som påstår det men nu känns det så mycket mer liksom. Under vintern och årsskiftet låg allt på is och ingenting skrevs - fick inga jobb men igår ringde dem igen och nu är jobbet alltså igång igen. Så roligt.
Har skrivit första artikeln för iår och den var de nöjda med och har fått ett uppdrag till, som skall publiceras på annat ställe än på bloggen! Tjänar inte stora pengar på detta, men det är roligt att få skriva, att få en riktlinje att köra efter, att få respons på det jag gör och att mina texter publiceras på andra ställen! Jag får göra det jag älskar! Helt underbart, ångrar inte att jag sökte det jobbet förra året!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 2 visningar

Gillar

Kommentarer