Jag är sådär övertrött!

God förmiddag (eller god morgon, fast det är inte vanligt jag kan säga det)
I natt har jag sovit typ två timmar. Åkte till Hylte igår, vi lagade flygande jakob och spelade Skip-bo =) Jag försöker komma ifatt honom men kan fan inte det, det står just nu 15-9 men jag ger mig inte, jag skall ha revanch och klå honom =) Haha.
Han skulle upp och jobba idag men vi kunde inte riktigt somna i natt, låg och pratade hur länge som helst. Runt två fick han tvinga sig å släcka lampan. Jag kunde dock inte somna, låg och kollade lite på svtplay på mobilen och somnade väl runt tre kan jag tänka mig. Vaknade vid halv fem, och hade svårt att somna om först, hann nog slumra till en stund innan hans klocka ringde vid halv sex... Jag tog på mig, borstade tänderna och åkte hemåt.
Stannade vid affären och handlade lite mat så nu behöver jag inte ge mig ut igen.
Killen tyckte jag skulle försöka sova lite till men just nu är jag så där övertrött så vet inte om jag kommer somna riktigt... kanske borde försöka hålla mig vaken och lägga mig tidigt ikväll istället. Som det kan bli ;)

När jag kom ut till bilen var det sånt där äckligt vitt på marken, på träden, på husen, på bilen - ja överallt. FY FAAAAAN!!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer