Jag är så nöjd!

Hej hej <3

Då är snart denna långhelg till ända. Förvisso är jag själv långledig nu och Kjell jobbade i fredags men ändå. Först lite picknick i solen med svärföräldrarna i torsdags, sen dietist besök och grillning hos kompisar på fredagen och igår kom mamma samt syrran med familj hit och vi bjöd på tacos och glass. Himla mysig helg. Jag började söndagen med att påbörja en ny bok, den ska jag nu fortsätta läsa ute på altanen medan det regnar lite grann här ute. Skön söndag!

Jo, jag var ju som sagt hos min dietist i fredags och jag var bombsäker på att jag hade gått upp med tanke på att jag pga smärta och mående inte kunnat röra lika mycket på mig senaste tid. Men att jag hållt mig i från godis och vart noga med kosten har gett resultat som glädjer mig.

Sedan sist stod vågen nämligen på - 1.4kg och måtten runt midjan, överarmar och lår visade - 11 cm. Så härligt när det går åt rätt håll och jag känner mig motiverad till att fortsätta!

Boken jag läser just nu.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

JuliaElisabeth
JuliaElisabeth,
men åh så mycket gott de har ätit. Grillat är ju underbart och tacos med 😆 vad du är duktig som hållt dig ifrån godis fortsätt kämpa 😁❤
nouw.com/juliaelisabeth
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, vi åt riktigt god mat =) Tack
nouw.com/frökenrödlök
jessica,
åh va mysigt med picknick, och ny bok inför den nyaa veckan låter ju super,började också på en ny bok under helgen böckerna med carolina gynning har du läst dom? 😊 <3
nouw.com/jessiekaos
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det går fort att läsa böcker numera =) Hehe... Nja, det tror jag inte.
nouw.com/frökenrödlök