Jag är nöjd med att jag stod emot!

Hej Hej!

Ingen händelserik dag här inte. Nope.
Sov länge, drack en smoothie till frukost i soffan, sedan har jag bara legat i sängen och läst eller suttit ute en stund på altanen med boken.
Har skalat potatis som just nu är i ugnen och Kjell står ute och grillar.
Längtar till det är klart, är hungrig. Och tror att jag kommer känna mig mer energifylld efter intag av lite mat. Jag är så galet trött just nu! Blääää!

Igår hade vi en mysig afton. Vi var hembjudna till mina föräldrar för middag, enda planen som var sagd. Men på fredagskvällen bestämdes det spontant att vi på lunchen skulle sitta ute på svärföräldrarnas altan och äta tillsammans. Jag hade ju planerat mina points utefter middagen hos föräldrarna så jag plockade med mig min egna mat med inga points medan Kjell åt grillad korv med de andra. När en maffig och säkerligen supergod gräddtårta kom fram ville jag gärna haft en bit men efter som jag som sagt planerade mina points till kvällen och inte hade lust att lägga 16sp på en bit tårta så avstod jag medan de andra delade på tårtan. Jag kände mig riktigt nöjd efteråt.

Hos föräldrarna blev det gooood mat, citronpaj och jag tog faktiskt 3 bitar godis.
Allt rymde på dagens points. På vägen hem blev jag dock sugen på en glass så den norpade jag åt mig points från veckobonusen till. Så härligt att jag kan äta så mycket gott men ändå gå ner i vikt.
Yepp! That´s nice!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 173 visningar

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
Vilken skön dag 😊
nouw.com/sandrasjoberg