Jag är mer än nöjd!

Jag är hungrig!
Idag blir det fisk till middag, mumma! Fisk och potatis minsann, inte ofta jag äter fisk, men ibland så.
Jimmy är kock denna veckan! Hahahaha! Så är det när man är ledig.. *ler*
Jag känner att jag startat detta året mycket bra med många saker. För kanske det låter löjligt att man kan vara stolt över detta, för er kanske det är vardagsmat men det är det inte för mig. För mig är detta otroligt stort faktiskt.
Detta året har jag: börjat jobba så jag får rutin med att gå upp på morgonen, börjat träna så jag känner svetten rinna och kroppen få jobba, jag känner mig piggare och så har jag börjat att äta bättre. Inget godis har intagits alls detta året, jag har ätit mer frukt, dragit ner på brödet och lagt till banan på frukosten, ätit mellanmål och lagat mål mat varje dag. Hejja mig!

Vi har vart på gymmet idag också. Jag slutade jobbet, mötte Jimmy i affären och fick handlat massa frukt, sen hem och käka lite lunch och kolla på film med Jimmy och så tog vi med oss skorna och drog till gymmet för 1,4 h träning! Jag är mörare i kroppen idag.
Men oj vad detta känns bra och roligt. Jag har inte tänkt på annat på jobbet idag, gått omkring med mina moppar och tänkt att efter jobbet får jag träna igen! HAHAHAHA!

Det är underligt att man kan förändras såhär på kort tid... men det är bra, inte sant? (dessutom är det snart 9 månader sen jag slutade röka)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer