Jag är förjäkla grym alltså ^^

God kväll!

Hade tid på sjukhuset idag kl 10. Skulle träffa läkare på ett preoperativt möte inför operation den 22 September. Trodde dock jag skulle träffa min läkare för att prata lite men det var bara att de skulle lyssna på hjärtat och lungorna, ta EKG, blodprov och blodtryck. Och sen var jag klar. Hade tid till narkosläkaren 11.15 också inför operation men den behövde jag tydligen inte gå på.
Men gick bra som sagt.
Jag körde till Hallarna för att kika på Panduro, fick presentkort när jag fyllde år i somras men hittade ingenting just nu så sparar det. Fikade på yoggiboost som jag planerat ett tag, sååå gott.
Hade också velat köpa den nya smaken av marabou så gick in på Hemmakväll och ville köpt, men gick inne där typ 10 minuter och tänkte och tänkte men gick ut tomhänt. Så jäkla skönt!
Gick in på Blomsterjätten och köpte en palettbladsväxt istället. Sen åkte jag hem.

Stannade i Rydö på vägen hem då en tjej från en FB säljgrupp skänkte bort palettblad hon själv satt från frön. Fick komma in till henne och kika på alla hennes gigantiska växter och köpte två sticklingar av henne när jag ändå var där. Jag är så nöjd.
Stannade också på Ica i Hylte för att lämna in ett paket, där stod jag emot nästa frestelse eftersom Ica hade 50% på GBglassar. Känns bra att jag valde palettblad istället =)

Inte nog med detta härliga, efter en stund när jag hade vart hemma så snörade jag på mig skorna och traskade ut. Blev en lååång promenad på 6 km och 1,5 timme. Fy fan vad jäkla skönt det känns nu =)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 367 visningar

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Det va grymt gjort av dig att gå därifrån och inte köpa någon chokladkaka . Härligt att du köpte stickningar istället
nouw.com/2barnsmammaochfru
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, jag är sååå sugen på att testan den chokladen men vill vänta lite till =)
nouw.com/frökenrödlök
Tess,
Ja nog fan är du grym gumman heja du 😊 Långpromenader är så sköna eller hur? 😊 Va stolt över vad du åstadkommit nu och njut 😍❤️
blondinas.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, speciellt när det bara går av sig självt och jag inte får ont i mina fötter.. Hade tur igår och kände inte av nåt. I morse däremot gjorde det så ont.
nouw.com/frökenrödlök
Amandizan
Amandizan,
Vad duktig du är! Och det var jättefina blommor du kom hem med. Skönt att det gick bra på sjukhuset 😊
nouw.com/amandizan
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ibland är jag duktig, hehe =)
nouw.com/frökenrödlök
Paulina
,
Vad mycket du hann med 😊 Kul med lite nytt pyssel. palettblad är så fina
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja palettblad är kul... men det blev som det står i inlägget inget nytt pyssel.
nouw.com/frökenrödlök
Kamilla,
DEssa palettblad alltså de har blivit ett litet gift eller kall för mig att försöka hitta nya på Tradera eller i butiken flera gånger i veckan. Familjen har tröttnat på alla mina sticklingar som står i de flesta fönster nu. Men vad då det är ju baa så himla roligt....
kamillaskamera.com/
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag är lite likadan faktiskt!! Blir så glad när jag får någon stickling från nån eller hittar i butik. Idag beställde jag en hylla till dem från ikea så jag får plats mer =)
nouw.com/frökenrödlök
Elina,
Men vilken bra dag! Skönt att det gick bra på sjukhuset😊
detkaosvikallarvardag.com
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, det blev en riktigt bra dag=)
nouw.com/frökenrödlök
Sandra Jönsson,
Du är grym, många promenader och upplevelser varje dag. 😃 Jag visste inte att vi har Panduro i Halland, då får jag besöka Hallarna snart. Tack för alla bra tips du delar med dig av, både på böcker, utflykter, pyssel och palettblad. Vilka fina palettblad dessutom!
sandrajonsson.se/
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja men lite så, haha! Är glad att jag har flera möjligheter på rundor att promenera så jag slipper se samma saker varje gång när det blir så många! Jajjemen, Panduro låg inne i centrum innan men flyttat till Hallarna. Bor du inte så långt ifrån? Vad roligt.
nouw.com/frökenrödlök
Hannas krypin,
Palettblad istället för godis tycker jag var bra gjort. Äter alldeles för mycket choklad just nu men äsch. För min del får det vara så just nu-Härligt också att komma ut på en sådan lång promenad. Det är verkligen skönt att röra på sig. Tagit EKG har jag aldrig gjort, jo på andra såklart men inte på mig.
hannafialotta.blogg.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ekg har det blivit några ggr iomed alla operationer jag gjort 😔 ja mår man själv bra av det ska man fortsätta, tänker på chokladen. Ibland orkar man bara inte bry sig.
nouw.com/frökenrödlök
Lexochlogan
Lexochlogan,
Tså kul med sticklingar och att ha massa fina växter hemma. Det ger så fint liv och färg i ett hem. Skönt att det gick bra hos doktorn .
nouw.com/lexochlogan
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja verkligen.. Jag har knappt haft en levande växt tidigare men nu har jag runt 25-30 om inte mer... Haha
nouw.com/frökenrödlök
Michaela,
Men hejja dig, fasiken va bra du är . Skönt att allt gick bra på sjukhuset 🥰
nordengrim.nu
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jo men vid prover är det nog svårt att inte gå bra hehe.. Men hade trott på ett annat möte så var orolig.
nouw.com/frökenrödlök