Jag är förjäkla grym alltså ^^

God kväll!

Hade tid på sjukhuset idag kl 10. Skulle träffa läkare på ett preoperativt möte inför operation den 22 September. Trodde dock jag skulle träffa min läkare för att prata lite men det var bara att de skulle lyssna på hjärtat och lungorna, ta EKG, blodprov och blodtryck. Och sen var jag klar. Hade tid till narkosläkaren 11.15 också inför operation men den behövde jag tydligen inte gå på.
Men gick bra som sagt.
Jag körde till Hallarna för att kika på Panduro, fick presentkort när jag fyllde år i somras men hittade ingenting just nu så sparar det. Fikade på yoggiboost som jag planerat ett tag, sååå gott.
Hade också velat köpa den nya smaken av marabou så gick in på Hemmakväll och ville köpt, men gick inne där typ 10 minuter och tänkte och tänkte men gick ut tomhänt. Så jäkla skönt!
Gick in på Blomsterjätten och köpte en palettbladsväxt istället. Sen åkte jag hem.

Stannade i Rydö på vägen hem då en tjej från en FB säljgrupp skänkte bort palettblad hon själv satt från frön. Fick komma in till henne och kika på alla hennes gigantiska växter och köpte två sticklingar av henne när jag ändå var där. Jag är så nöjd.
Stannade också på Ica i Hylte för att lämna in ett paket, där stod jag emot nästa frestelse eftersom Ica hade 50% på GBglassar. Känns bra att jag valde palettblad istället =)

Inte nog med detta härliga, efter en stund när jag hade vart hemma så snörade jag på mig skorna och traskade ut. Blev en lååång promenad på 6 km och 1,5 timme. Fy fan vad jäkla skönt det känns nu =)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 367 visningar

Gillar

Kommentarer

Lexochlogan
Lexochlogan,
Tså kul med sticklingar och att ha massa fina växter hemma. Det ger så fint liv och färg i ett hem. Skönt att det gick bra hos doktorn .
nouw.com/lexochlogan
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja verkligen.. Jag har knappt haft en levande växt tidigare men nu har jag runt 25-30 om inte mer... Haha
nouw.com/frökenrödlök
Michaela,
Men hejja dig, fasiken va bra du är . Skönt att allt gick bra på sjukhuset 🥰
nordengrim.nu
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jo men vid prover är det nog svårt att inte gå bra hehe.. Men hade trott på ett annat möte så var orolig.
nouw.com/frökenrödlök