Jag älskar att tugga tuggummi!

Speciellt när jag börjar bli godissugen då är det bra att ta ett tuggummi. Skall väl vara ärlig och säga att det inte alltid hjälper, ibland snarare tvärtom! Men det är gott att ha någonting att tugga på för det känns som det är det jag är ute efter, inte det söta utan bara att få tugga liksom!
Valora Trade sponsrade bloggträffen i början av Augusti med lite goa saker. Bland annat mentos-tuggummi!
Så nu har jag tuggat några dagar och jämfört smaker och tycken! Den gröna asken hade jag tidigare provat men inte dem andra.

Mentos Pure Fresh var den sämsta av dessa tre. Tyckte inte det var så mycket smak och det lilla som fanns försvann ganska omgående. Trist! Men det var lätt att tugga!

Mentos Fruit 3 med vattenmelon, mandarin, ananas trodde jag skulle vara en favorit då den inne håller vattenmelon och jag minns den som jättegod. Jo, god var den men dock inte min favorit! Det är goa smaker, bra tugg och lagom stora!

Mentos Fruit 3 med citron, grapefrukt, apelsin var bäst! Den överraskade mig totalt, var inte alls beredd på att jag skulle gilla dem mest. Men det är mycket smak och smaken är fräsh! Håller länge, lagom stora och bra förpackning!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 14 visningar

Gillar

Kommentarer