Intervju med Louiza!

Skulle du säga att utseende är viktig?
Jag skulle egentligen säga både och, för min egen del så vill jag trivas med mitt utseende och därför är det viktigt. Men inte för andras del. Om du förstår vad jag menar :)

Vem i ditt liv betyder mest för dig?
Utan tvekan min mamma, så många gånger hon har ställt upp för mig i svåra situationer är helt otroligt. Hon är en sann förebild.
Svar från Mizca: Men åh, vad fint svar! Mammorna är bäst (oftast) =)
Favoritfärg?
Tycker det är svårt med favoritfärg, beror helt på om det är kläder eller en bil till exempel. På en bil tycker jag vitt är fint, men annat skulle jag nog tycka turkos blått.

Antingen eller: Gå med strumpor i sandalerna hela sommaren eller gå utan strumpor i sandalerna hela vintern?
Ojoj... Pest eller kolera verkligen!! Jag skulle nog gå med strumpor i sandalerna hela sommarn än tvärtom på vintern... Blir så lätt sjuk annars :/


Tälta i en rondell en vecka eller färga håret chockrosa?
Färga håret chockrosa! Dels för att se hur jag skulle se ut i det samt att man kan färga bort det ;)


Om du hade haft möjlighet att träffa en historisk person, vem skulle du träffa?
Om jag ska vara ärlig kan jag inte så mycket om historia.. Men kanske.. Hitler! Fråga varför han gjorde som han gjorde face2face. Med lite extra livvakter runt omkring mig då ;) (Om han räknas som historisk)

Om du hade haft en superkraft, vad skulle du då önska att du kunde?
Läka med handen, kunna läka någon annans smärtor, ta bort cancer med enbart en klapp på axeln. Känna sig uppskattad och kunna hjälpa andra på riktigt <>

Favoritmat?
Jag äääälskar sushi, det godaste som finns!


Har du skämtat med/lurat någon på ett roligt och speciellt sätt någon gång? Berätta!
Jag skämtar på olika sätt varje dag haha, men jag skulle nog säga att det var en gång som var lite extra rolig. Jag lurade min lillebror när han var väldigt liten. När han gick i 1'an om jag minns rätt. Det fanns nästan som sprickor på en asfalterad stig vi brukade gå till affären. "Sprickorna" var väldigt stora och såg våldsamma ut. Jag sa till honom att Harry Potter hade varit där och tränat sina magiska konster på den stigen, och misslyckats lite. Och det trodde han på, den stackarn hahah!
Vad spenderar du mest pengar på?
Massa saker jag inte behöver ha! Jag vet inte vart pengarna tar vägen, *wips* så är dom borta.
Svar från Mizca: Det där känner jag så väl igen, hur kommer det sig? *ler stort*

Vad gör du helst en lördagkväll?
Om jag hade samma tillgång till ett stall jag haft förut hade jag satt mig och myst med några hästar, senare gått hem och spenderat kvällen med familjen på soffan framför tv'n med supernatural på. Världens bästa serie!

Tack Louiza för din medverkan i intervjun - hennes blogg hittar ni här.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer