Intervju med förra veckans vinnare!

Always Fabulous 1. Vad fick dig att börja blogga?
Ja svaret på den frågan är ganska enkel, jag startade aldrig någon blogg. utan det var min vän Jessica som menade att alla bögar skall ha en egen blogg, och vips så fanns det en blogg som hon hade startat åt mig.

2. Har du bloggat länge?
Bloggen startades i Januari 2009 tror jag, och har sedan dess varit fast i bloggträsket. det är ganska skrämmande att man kan bli beroende av sin egen blogg...

3. Vad för slags bloggar dras du till?
Jag läser väldigt mycket bloggar, och jag föredrar bloggar som handlar om människor och dess liv, med andra ord så hatar jag allt som har med modebloggar, sportbloggar, musikbloggar, sen läser jag ganska många gaybloggar, mest för att det e snygga killar som skriver dem.

4. Finns det något som lockar dig mer eller mindre till en blogg ?
Ja jag gillar bloggar som har bilder i alla sina inlägg, sen behöver det ju inte vara 500 bilder i inlägget som en del har, men en blogg med fina och roliga bilder är en blogg som jag oftast återvänder till. sen gillar jag även om bloggaren har gjort något för att anstränga sig med sin design, har man de där standardmallarna så är det egentligen ganska trist :)

5. Vad väljer du helst - Att tvingas gå barfota i sandaler en månad i värsta kalla/snöiga vintern eller tvingas gå med strumpor i sandalerna en månad i heta sommaren?
Här är det ganska enkelt, jag väljer strumporna i sandalerna hela sommaren, då jag fullkomligt hatar kyla, och att gå barfota i snö hade jag aldrig gjort...

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer