Inlägg från igår med tillägg från idag.

Vilken kväll det har vart här. Hade ingenting för mig och blev sugen på en promenad, men tänkte jag skulle ta en kort runda, började gå och sen flöt det bara på. Musik i lurarna och underbart väder. Kom till kyrkan i Vinbergs kyrkby och där strosade jag omkring lite på kyrkogården. Var vackert med alla tända ljus.
Promenerade tillbaka. Var ute 1h och 10 minuter och när jag kom hem kände jag mig nöjd.

Fotade lite på vägen också. Passade även på att ta lite bilder för veckans Foto Triss som är rostigt! Uppdaterat idag: Vaknade tidigt pga smärtor i ryggen så snörade på mig skorna och traskade ut. Det var lite jobbigt att promenera pga smärtan men det gick går. 30 minuters morgonpromenad och frukost är intaget och klockan är bara nio. Göttans!!
Står på bron ovanför motorvägen.
Bara jag som tycker det ser ut som en hund i fönstret eller vad det är högst upp? Tycker det ser ut som en sån där ras med hängande kinder.
Vackert mot mörkret
Första trissfotot - rostigt på dörrens gångjärn till kyrkan. Tyckte det passade sig bra att hitta rostbilder på en kyrkogård. Tycker det hör samman på något sätt med döden! Emaljen försvinner sakta men men rosten består, kroppen hos en människa försvinner men själen finns kvar. Långsökt men ändå :D
Jag har en liten lykta på min trapp med timerinställt ledljus. Så mysigt när man kommer hem.
En rostig grind på kyrkågården.
Också på kyrkogården, denna sitter på en grind in till kyrkan. Jag tror denna mutter är ganska svår att få loss.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 7 visningar

Gillar

Kommentarer