Imorgon skall det jobbas igen!

Hejsan!
Då har det blivit kväll och jag tar och uppdaterar som ni redan lagt märke till. Äntligen va? :) Har vart en awesome helg som jag trodde från början.
Fredagen började ju med nystädad lägenhet och god mat. Lördagen var jag uppe redan klockan sex och efter det kom Linda för att vi gemensamt skulle åka till Växjö och ställa oss på loppisen vilken inte gick så bra. Det var mycket folk men dessa människor var inte ute efter våra saker för vi sålde ganska dåligt. Tror inte nån av de 99 säljarna egentligen sålde så mycket överhuvudtaget. Men det var mycket trevligt och nu lägger jag upp de mesta på Facebook så hoppas jag får sålt det där igenom. Lisa (Jimmys syster) kom till loppisen och vi hade trevligt och hon åkte med mig hem. Lyckades återigen köra fel från Växjö även om jag fått tips om att det är smidigast att åka mot Malmö om man vill hem. Hahaha! Jag körde alltså inte rätt väg så det tog liiite längre tid än beräknat hem. Hoppas tredje gången gilt gäller nästa gång.
Men hem kom vi och då hade Jimmy nästan maten klar så det var dags å äta. Cheeseballzgratäng med quornfile. Gott. Sen körde vi singstar och käkade marängswiss o godis. Tårarna rann på oss alla tre och vi hade svårt att både äta och andas då vi skrattade så hjärligt mycket. Somnade rätt tidigt då vi alla tre var trötta. Sovmorgon i morse vilket var skö��ööönt. Längesen!
Åt god frukost med JImmys nybakta scones, Skilda världar och sen åkte vi mot Traryd och loppis där jag fann skitbra fynd. Nämligen ett par oanvända vinterskor med märket peperoni för endast 10:- Käkade på Amigo innan Lisa skulle med tåget hem. Ikväll har vi spelat bingolotto utan resultat och väntar nu på att Solsidan skall börja. Imorgon är det jobb igen .. ser jag fram emot.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer