I´m back - YIIIHAAA!

Nu är jag tillbaka igen!! JAAAAAAAA!!! ropar ni alla i kör, för ni har ju saknat mig, inte sant?
Helgen har vart awesome tillsammans med familjen. Jimmy har tränat iaido hela helgen och då har jag passat på att umgås med mamma, pappa, Mållgan och syrran :) Vi var på loppis på lördagen, vi åt god mat, vi skrattade massor, vi spelade minigolf och jag vann (fick för första gången nånsin hela 7 (!) spikar) och på söndagen åkte mamma, pappa och jag till Äppelgården i Slöingen för att kika på hantverksutställningen där jag och mamma ställer ut våra saker. Det är cafe, utställning och försäljning och jag hade faktiskt sålt 6 st tavlor och är jätteglad över det. Har två månader kvar där och vem vet, när sommargästerna dyker upp kanske jag säljer fler :)

Var hemma igårkväll och då spelade vi in en "Vi testar nytt godis-videoblogg" som jag hade planerat att publicera här idag, men när jag kom hem från jobbet kom en tjej hit för att köpa en sak av mig och så fick jag ett tråkigt besked som gjorde att jag bestämde mig för att gå ner 40kg så vi tog en promenad. Skulle gå den vanliga rundan men så gick vi till Maxi och handlade istället. Känns bra :)
Får lägga upp det imorgon istället ... Tar väl sin lilla tid att ladda upp på Youtube, men vem vet =)

Vad har ni gjort i helgen?
Hittade en rolig app i helgen där man byter ansikte med varandra och jag tyckte det var så roligt. Garvar som fan!! Var lite svårt att byta när nån hade glasögon för man får inte med allt, men lite skoj är det ändå =) SÅ söta vi blev :D Baby å jag!!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 4 visningar

Gillar

Kommentarer