Ikea-shopping och oj så nöjd jag är.

Ikea stod på agendan idag och varuhuset har fått ett besök.
Hittade det som var planerat att köpa, samt lite till, som det brukar bli. Även om jag bor så nära och kan åka dit när som och faktiskt gör när det är nåt litet som skall köpas så kändes det så roligt att ha en lista och faktiskt få hem lite nytt ändå. Inte bara gå in och köpa en sak och ut igen :)
Nu har vi ändrat om lite och vi är så nöjda.

Förutom det som är på bilderna köpte vi även en växt, en ram till Jimmys senaste kampsportsdiplom, toalettborstar typ.

En ny stol till hobbyrummet så nu kan jag sitta skönare när jag pärlar och pysslar
Vi flyttade om skrivbordet i sovrummet och har satt upp hyllor för att kunna organisera lite till mina tavelbeställningar. Hyllkonsollerna köpte vi (hyllplanen hade vi) samt tavlan och ramen på väggen.
Dessa tavlor kommer ifrån Ikea men dem köpte vi inte där, dem köpte jag för nån månad sen av en tjej på Köp och sälj - Facebook. Men vi fick äntligen upp dem nu! Lite färg i sovrummet.

Organisera lite mera i hobbyrummet också, köpte lådorna för mina pärlor.

Skulle gjort en korg själv men blev aldrig av så köpte en och det blev bra. Nu har vi handdukarna på bättre sätt när vi får övernattande gäster.
Var inne på skoaffären bredvid Ikea och fann första skorna för 250kr som passade perfekt, jättesköna.
Jag ville ha ett par till så jag kan ta de gamla till enbart jobbet. Underbart. Nu skall lite tavlor till upp på väggen bredvid mig i tvrummet, men det är från min egna lilla verkstad, funderar bara på vilka motiv som skall pryda väggen.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 4 visningar

Gillar

Kommentarer