Ibland måste man bara få ge igen lite grann!

Ett tag efter att jag blev singel blev jag uppraggad av en kille via nätet. Tyckte det först var ganska trevligt, satt och pratade massor och allt mellan himmel och jord och emellanåt kom han in på lite privata delar. Jag sa att jag inte ville prata om mitt sexliv eller andra delar kring ämnet och han accepterade det - trodde jag!
Samtalen flöt på och varje gång återkom han till ämnet jag inte ville prata om och jag sa åt honom varje gång, till slut sa jag även att jag inte tänker fortsätta samtala med honom om han inte respekterade min vilja. Han bad om ursäkt och egentligen förstår jag inte varför jag fortsatte prata ... för det gav mig ingenting, men om jag inte hade gjort det hade följande händelse inte ägt rum =) Hahahaha!

Jag var till slut så trött på hans beteende och ville göra något för att markera.. Jag började smått komma in på ämnet jag inte ville prata om, och berättade att jag inte hade "haft sex på riktigt" på åtta år. Att jag inte hade velat att en kille skulle ha sex med mig utan jag skulle ha sex med honom istället. Han lyssnade nyfiket.
Han sa att han började förstå varför jag inte hade velat prata om mitt sexliv då detta var lite annorlunda, men han ville veta mer så jag fortsatte.
Berättade att jag gärna använde strapon på männen och att dem inte fick ta på mig. Om de inte lydde mig så tog jag fram piskan.
Han sa att han inte var så avspänd men att han gärna hade velat att jag skulle prova detta på honom, jag blev förvånad. Under samtalet hör jag hur han börjar stöna lite lätt i andra änden och jag förstod vart han ville komma. Jag hade nått dit jag ville - så till slut sa jag att jag inte ville ha nånting med honom att göra och så lade jag på! Sedan dess har han inte hört av sig vilket jag tycker är bra.
Jag gick kanske för långt men vissa saker är svåra att acceptera märkte jag och ville väl ge igen lite grann!! Jag satt och skrattade för mig själv!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 2 visningar

Gillar

Kommentarer