Ibland blir jag galen ..

.. när jag inte kan sova på grund av ryggen. Det gör så sabla ont alltså och det stör min sömn. Den här sängen tar kål på mig. Det är en vanlig säng med träbricka i botten och en tunn madrass, jag har en dreamzone ovanför men det hjälper inte mycket. Jag skulle vilja ha en med fjädrar. Men eftersom jag inte äger någon säng så får jag ta det som finns, jag hyr ju lägenheten möblerad och då ingår denna sängen trots den för mig är dålig.
När jag har möjlighet skall jag kolla efter en begagnad säng med resår och fjädrar. När jag bodde i Halmstad hittade mamma och syrran en sådan jättefin och fräsh på en loppis för 200:- så det hade ju vart kalas alltså. Sover nog bättre i dem.
Jag sover nog bäst hos killen i Hyltebruk för hans säng är underbart mjuk och skön faktiskt. Eller rent av på syrrans soffa, den är också helt okej, bättre än min säng iallafall.

Jag vaknade runt kl 04.00 imorse pga ryggen och hade svårt att finna en ställning som funkade att ligga i och kunde därför inte somna om. Jag klädde på mig och traskade ut på en promenad istället. Hahaha. Det var ödsligt men rätt skönt att vara ute och promenera helt ensam så tidigt på morgonen.
Nu inväntar jag motivation till att plocka här hemma. Haha. Trevlig helg på er!!
Hade kunnat vara från i morse men denna bilden är från nån kväll i veckan när jag tog en kvällspromenad.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer