I snön blir vi alla barn på nytt!

Lite facinerande är det allt när det verkligen öser ner med snö utanför fönstret. Även om jag egentligen inte alls gillar att det kommer snö när jag vet att jag måste ge mig iväg ut på vägarna.
Men sålänge det får ligga på åkrar och ängar är det jättevackert.
I lördags förmiddags skickade syrran ett sms till mig med inbjudan hem till henne. Jag skulle ta på mig varma kläder för en stund utomhus och sen skulle vi dricka varmchoklad, lägga ansiktsmask och käka pizza.
Jag packade min lilla övernattningsväska (för ja, vi planerade att jag skulle stanna över natten, sååååå mysigt) och for dit.
Vi gick ut i snön och och byggde minisnögubbar och tog en liten promenad. Det kom hela tiden mer och mer från himlen men det kändes underbart att vara där ute med syrran.
Vi tog massa foton, skrapade bilen och gjorde snöänglar innan vi gick in och duschade, drack varm oboy och åt lussekatt.

Vi beställde pizza online och jävlar vad snabba dem var alltså... Vilket smart sätt att beställa på, me like!
Vi käkade, kollade på film, lade ansiktsmask, skrattade, dansade, pratade, skrattade ännu mer och bara hade det helt jävla underbart om jag får uttrycka mig så.. Sov där och på morgonen kollade jag de tre första avsnitten av River på netflix, vi pratade och sen var det dags att köra till Hyltebruk för kvällen där. Hem kom jag vid ett i natt.

Idag har jag flyttat om min säng lite, käkat mat, skickat in mitt kassakort, pratat med arbetsgivaren som verkligen försöker hjälpa mig så att jag kan jobba för dem utan bra resultat, pratat med mamma, kollat på film osv.
Vart en härlig dag!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 2 visningar

Gillar

Kommentarer