Hur väljer du godis?

När jag skall köpa lösgodis och tar min påse och en slev och plockar på mig lite godis så väljer jag ju självklart dem godisarna jag helst av allt vill ha. Vore ju annars väldigt korkat men en tanke som slog mig igår när jag reagerade på hur jag tänkte när jag valde färgglada godisar. Jag tar inte bara sleven och skopar ur förpackningen och häller ner i min påse utan jag väljer med omsorg vilka färger som får följa med ner.
Jag tror nämligen att vissa färger är mer äckligare än andra, eller rättare sagt godare än andra.
Igår reagerade jag när jag tog från bilden nedan - jag tog röda, gröna och gula och lämnade alltså orange för jag tycke den såg äcklig ut. Nu tror jag ju att dem smakar nästan likadana alla fyra. Dem jag tog var lite skillnad men det var ju inte mycket så varför skulle orange vara mer äcklig? Haha - jaa, ibland är man bra dum.

Hur tänker du när du väljer godis? Tar du med omsorg eller häver du ner precis allt du kan tänka dig?
Viss färg ser lite mer giftigare ut än andra - dessa ser galet giftiga ut och när jag ser dem idag undrar jag varför jag trodde orange skulle vara sämre, ser ju jättesmaskiga ut. Kan avslöja att de tre jag valde var amazing :) Blir fler nästa gång.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 23 visningar

Gillar

Kommentarer