Hur skaffar du dig snabba pengar?

Finns det egentligen något bra sätt att skaffa sig snabba pengar på? Det bästa om man vill ha någonting är väl ändå att försöka spara till det? Det anser jag iallafall, även om det många gånger faktiskt kan vara svårt.
Speciellt om man har sämre inkomst och pengar som bara räcker till räkningar.
Då kan det vara bra att få lite extrainkomst på olika sätt. (för mig funkar bloggreklam otroligt bra) För många är den här extrainkomsten vinster från diverse spelsajter - exempelvis svenskacasinon där man kan hitta både svåra och mindre svåra spel att vinna pengar från. Många lyckas och får in lite extraslantar emellanåt.
Nu inför semestern vore det ju jättebra att få in lite extra pengar kanske? Jag har fått reda på att det nästa år vankas en semesterresa för min del, så jag håller på att spara till den. Jag är en av de som har lite mindre pengar att röra mig på och därför lite svårare att lägga undan, men då är det bra att få lite extra slant här och var. Jag vågar dock inte satsa pengar på sådana här spel för jag känner mig så pass väl att skulle jag satsa en 100-lapp och spela upp den eller vinna på den skulle dem pengarna spelas upp igen då jag tror att jag skall kunna vinna mer. Been there done that! Jag satsade en 100-lapp en gång, spelade och lyckades vinna 300:-, istället för att plocka ut dem var jag övertygad om att jag skulle vinna mer, efter ett tag var de pengarna också slut och det sved.

Kan man sin sak tror jag man har större chans i exempelvis poker, för det är väl ett ganska popluärt spel va? Jag spelar poker med Jimmy, om poäng! Och ibland med mamma och pappa om några kronor. Det är enkelt och man har ett billigt nöje!

Gillar du att spela poker? Sparar du pengar till något speciellt ändamål? Hur får du extra pengar?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 86 visningar

Gillar

Kommentarer