Hur reagerar ni när dem går vidare?

Har länge funderat på hur man bör reagera när ens tidigare partner också har gått vidare i livet efter uppbrottet.
Egentligen är det väl ingenting att fundera på, jag menar, det är ju jättebra att dem går vidare.
Men jag har svårt att släppa. Inte så att jag vill ha kontakt med dem, men jag är ändå nyfiken på hur det går för dem nu. Det är väl egentligen rätt vanligt?

Med A är jag nog mest nyfiken på om han får barn och hur dem renoverar huset jag själv bott i och det är ju inte så konstigt. När han träffade A-M blev jag glad för hans skull men då vart jag lite ledsen. Jag kände att jag ville vara den som gick vidare först eftersom det var jag som valde att skiljas, men sen blev jag nog bara glad för att han hittat nån han trivs med. Samma sak när han gifte sig, jag skickade tillochmed ett sms och gratulerade, bara för att jag tyckte det var roligt att han hittat nån som passar honom.

J är väl den jag har mest kontakt med men ändå inte så mycket, det är om det skulle vara nåt speciellt. Han hörde av sig exempelvis för en tid sen och berättade hur hans farbror mådde då han blev dålig under vårt förhållande, det var ju rätt hyggligt ändå.
Nu verkar det som han också hittat en tjej och jag är glad för hans skull. Jag har ju gått vidare och då är det riktigt roligt att dem jag vart tillsammans med också gjort det - för att kunna bli lycklig, precis som jag är.

Hur har ni reagerat när ert ex träffat nån ny, skaffat barn och/eller gift sig?
Har ni kontakt efter skilsmässa/uppbrott?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 514 visningar

Gillar

Kommentarer

Karin B,
Jag har ingen kontakt med gamla ex. Känner inget behov av det.
www.junitjejen.se
freja,
Jag har inte kontakt med några av mina ex, men beror nog på hur det slutade.
Du vet ju att J(innan nuvarande J) va en riktig djävul..och fult att säga men han vill jag inget gott i livet. Mitt andra ex är jag väl neutral till, vill han inget ont i världen.
Och det att vara nyfiken, det är jag.
Kollar till dom båda lite då och då 😃
afatgirlsjourney.blogg.se
freja
IP: 82.99.3.229