Hur mycket vet dina kollegor om dig?

Jag och @enaståendemamma hoppas ju att ni också besvarar samma frågor som vi gör. Ni glömmer väl inte att säga till oss (tagga oss om ni bloggar på nouw) om ni svarar så vi inte missar era inlägg?

Hur mycket vet dina kollegor om dig?

Jag har två sorters kollegor beroende på hur man ser på det. Dem vanliga eller hur man skall uttrycka sig, som jobbar på samma företag som jag och gör samma jobb som jag gör. Dock träffar jag inte dem så ofta då vi alla jobbar ute på olika ställen och då företaget ligger i Halmstad och de flesta jobbar där så utgår dem ju också därifrån och på så vis träffas mina kollegor varandra varje dag, medan jag träffar en kollega en gång i veckan då han kommer med nya moppar till mig. Dem andra är egentligen inte mina kollegor men eftersom jag städar på samma ställe 6 timmar VARJE dag i veckan så blir dem ju det på ett eller annat sätt.
Om det är någon av dessa som vet mest om mig så borde det vara dem jag städar hos eftersom det är dem jag pratar mest med, även om det inte heller är så överdrivet mycket men då jag vet att en av dem läser min blogg så vet iallafall han en hel del om mig då jag är väldigt öppen här.

Jag skäms dock inte så det gör ingenting om dem vet så mycket om mig. Om jag hade jobbat närmre någon av kollegorna hade han eller hon garanterat fått lära känna mig väldigt mycket mer då jag har en tendens att prata väldigt mycket om mig själv när jag jobbar - som sagt så är jag väldigt öppen!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 573 visningar

Gillar

Kommentarer

KajsaStinaMattsson
KajsaStinaMattsson,
Hej! Va gärna med i min veckans blogg! 😊
nouw.com/kajsastinamattsson
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Tack för tipset!
nouw.com/frökenrödlök
Moa,
Vilket kul inlägg, att man får lära känna dig mer 😊
www.moamedalicia.blogg.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Vad skoj att du gillar det =) Lite därför jag har bloggen, att ni läsare skall få lära känna mig varje dag =)
nouw.com/frökenrödlök
sofia
,
jag läser din blogg o min sambo jobbar på rejmes så det var någon gång för ett tag sedan du skrev att "grabbarna" är trevliga o att du trivs osv så jag berättade det för honom. vet många arbetsplatser där lokalvårdarna behandlas dåligt så blev glad över att du inte kände så o det blev han med! han bad mig printa det inlägget och berättade sen vidare till sin chef som också var glad över hur du kände 😊 vet ej om ordet spred sig så någon började läsa din blogg, jag hopps det ej gör något att jag berättade om den. hamnade här av en slump lååååångt innan jag träffade honom o följer din blogg slaviskt, så när han fick jobb på rejmes blev jag helt till mig haha! 😂
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Vad roligt att du lämnat kommentar =) Så glad jag blev 😃 Det gör absolut ingenting - jag mailade dig förresten =)
nouw.com/frökenrödlök