Hur långt vill folk gå?

Jag känner en vän som för en tid sedan hyrde en lokal av en arbetskollega (och faktiskt en vän) för ett endamål jag inte tänker nämna här för att inte röja vännens identitet. Men nåja.
Jag vet inte riktigt vad som gick fel men den här "hyresvärden" började muppa sig och slängde ut min vän utan anledning. Sedan dess har det vart massa strul med allting och nu har hon blivit anmäld till skatteverket för skattefusk - anonymt men alla vet vem som anmält.

Jag förstår inte varför folk vill varandra illa såhär. Speciellt när det inte ligger något brott bakom och när personerna faktiskt en gång i tiden vart arbetskamrater och vänner som umgåtts med varandras familjer på fritiden.
Det får jag inte in i mitt huvud. Vad får personen ut av att försöka sätta dit nån annan? Har du blivit utsatt för något misstänkt brott någongång trots att du är oskyldigt bara för att nån är arg på dig? Jag skall vara ärlig och säga att jag inte hade vart ledsen om vi blev tvugna å sälja huset och A förlorade sitt barndomshem efter allt han gjort, men samtidigt är jag tacksam över att han lyckades lösa det efter att jag satte ultimatum på honom. Hade vart påfrestande och jobbigt att genomgå eftersom han inte vill. Men enligt banken när jag inte fick något lån så skulle jag genomtvinga en försäljning om jag ville bli fri från huset - vilket jag hade velat. Men ändå! Pss... missa inte tävlingarna där du kan vinna en vårmössa och ett ugglebo.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer