Hur jag träffade min sambo <3

Hej!

Jag tänkte jag skulle berätta för er hur jag träffade min sambo, många vet det redan men jag har en hel del nya läsare som kanske inte har en aning.
Även om det inte är så längesen så känns det som jag känt honom hur länge som helst.
Allt började på nätet - som så många gånger förr.
Mötesplatsen för att vara exakt. Jag såg att han hade lagt ut ett litet meddelande på Megafon och då jag tyckte han var grymt snygg ville jag ha kontakt. Såg att han bodde i Halland vilket var perfekt! Han skrev nånting i stil med att han skulle ut i skogen och jobba, detta var en lördag.
Jag skrev till honom och önskade honom en trevlig dag, frågade om han hade haft det bra osv.
Sen började våra milslånga mail till varandra.
Varje dag skrev vi till varandra och jag såg alltid fram emot ett svar.
Jag var arbetslös då så satt väldigt mycket vid datorn och väntade. I början skrev han på kvällarna när han hade kommit hem från jobbet men ju mer tiden gick så började han även skriva på morgonen innan jobbet. Dessutom var han väldigt nyfiken på vad jag hade skrivit till honom!

Vi pratade om allt möjligt. Han skulle på julbord med sitt jobb i Helsingborg och jag var avis på att han fick bo på hotell. Han berättade att han och hans farsa lagade rödkål, och vi berätta hur vi kände inför framtiden. Jag berättade om mitt pärlande och andra intressen.
Jag minns än idag hur det pirrade i magen varje gång det kom ett mail från Kjello

Från början tänkte jag inte på hans namn, men blev nyfiken så frågade, men skämdes ganska snabbt när han svarade - Hur kunde jag inte fattat det när hans nicknamn var Kjello! haha.
Han skulle klippa sig en dag och jag sa åt honom att skicka ett mms, gav honom mitt mobilnummer men ingen bild kom. Jag trodde han förstod min vink där men icke.
Det gick ett tag sen vågade jag fråga om en dejt och den 23 december 2015 träffades vi på ett fik i Falkenberg och satt och pratade i 2 timmar. Då fick jag även hans nummer! När vi skulle gå blev allt stelt, det var en stel kram och när jag sa att vi får väl se om vi hör av varandra svarade han Ja, om det är nån som vill eller något liknande. Då kände jag att det var säkert bara en engångsdejt.

Kunde dock inte släppa honom, var så nyfiken och ville veta mer. Syrran frågade om jag ville träffa honom igen och det ville jag ju - Men kör då! svarade hon och då skickade jag ett sms och frågade om han ville ta en dejt till och svaret jag fick gjorde mig fjortispirrig och glad.
Svar: JA!
Dejt nummer två skedde på nyårsafton 2015 hemma hos honom.
Jag var där runt 10-tiden och vi satte oss i soffan och började prata direkt. Tanken var att han skulle iväg vid 14-tiden och jag kände att det var bra, för skulle det inte kännas bra hade jag en anledning att gå. Men vid 17.30 fick jag säga att jag var tvungen att gå, då jag skulle göra mig iordning inför kvällens firande hemma hos mina föräldrar.
Då hade vi suttit sedan tio och bara pratat om allt och ingenting, glömt av tiden och till och med glömt av att äta. Snacka om att jag var hungrig när jag kom till Falkenberg!

Sen träffades vi mer och mer och fjärilarna i magen bara växte.
Natten till den 24 Januari sa Kjell att han ville att han och jag skulle bli ett Vi

Så från den dagen har mitt hjärta tillhört världens bästa kille och jag är lyckligare än nånsin!


Jag älskar denna bilden som jag tog samma dag som vi bestämde oss för att flytta ihop!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 473 visningar

Gillar

Kommentarer

freja,
Men så fint inlägg 😊
Kul att läsa hur allt gick till 😊 <3
afatgirlsjourney.blogg.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Roligt att du gillade det, tack <3
nouw.com/frökenrödlök
maxarna
maxarna,
Vilken fin historia om er!! 💗
nouw.com/maxarna
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Vad roligt att höra att du tycker, tack <3
nouw.com/frökenrödlök