Hur gör ni?

Då är dagens besök över för denna gång. Tv:n fungerar igen och det känns helfestligt att kunna titta och samtidigt sitta vid datorn! Millan och hennes ursöta dotter hade med sig en mössa till mig och en till Jimmy och jag tackar för det! Jättefina!
Lite fika och massa prat - mysigt.
Vädret är härligt idag också men just nu känner jag inte för att måla eller pyssla - inte än iallafall men det kommer kanske. Jag är sugen på att göra tavlor - men just nu har jag ingen beställning inne så får väl hoppas någon inkommer så jag får skapa lite på det viset.
Annars vet jag inte riktigt vad som jag kommer hitta på idag!

Sitter och funderar lite kring det här med att vi som arbetssökande måste göra när det gäller söka jobb. Varje månad måste vi redovisa/rapportera våra sökta jobb - det är meningen att man skall göra det nångång mellan 1-14 varje månad och jag funderar på vilket som är bäst? Att skicka in första i månaden (som idag, när jag ändå sitter här) eller om man skall vänta? Spelar kanske egentligen inte så stor roll men lämnar jag in nu så har jag liksom fått gjort det! Kanske lättare att minnas det och veta vad man sökt osv.
Nån av läsarna som är arbetssökande och rapporterar sina jobb via www.ams.se? Hur gör ni?
En lila mössa med apor på :)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer