Hur förklarar man kroken i taket?

Detta inlägget kommer bli roligt att skriva, då det först och främst handlar om sex och för det andra är om en ganska rolig produkt. Kan först tipsa om www.sinful.se som är en skandinavisk webshop för just intimprodukter och sex. Jag har ärligt talat vid flertalet gånger funderat på hur en sån här skulle fungera.
Om jag som är överviktig skulle klara den, hur sexet hade kunnat bli osv. Det verkar ju ganska bra när man läser informationen kring den - upp till 180 kg och då är det ju absolut inga problem - och variationerna är ju oändliga egentligen.
Jag tror ju dock det är ganska stor inlärningsgrej på den, innan man hittar rätta knycken och använder den på smidigaste sättet. Någon som har en kanske vill förklara lite om det är lätt eller svårt? Jag pratar om sexgungan som blev känd i Desperate Housewives och som finns på www.sinful.se.
Hade vart så spännande att få prova, måste ju vara lite smidigare för oss överviktiga som har svårt att göra akrobatiska ställningar i sängen *skrattar högt*. Jag har faktiskt sett gungan på någon p-rulle och det ser lätt ut och väldigt härligt! För den som är intresserad finns den just nu på www.sinful.se för endast 1099:- då det är rea!
Men en fråga för mig återstår - hur förklarar man kroken i taket för gäster?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer