Hur dina barn kan tjäna pengar till skolresan!

När jag gick i skolan sålde vi saker för att få ihop till en klassresa. Det tror jag iofs de flesta skolor och klasser gör för det är rätt kul att åka på klassresa tillsammans.
Jag ville först inte följa med på vår resa som skulle ske i nionde klass, kände ju inte samhörighet med de andra och ville inte lägga pengar på det (vi fick lägga lite egna pengar också) men bara några veckor innan resan ångrade jag mig och betalade då in min klumpsumma till läraren. Minns fortfarande idag när jag och pappa åker hem till klassläraren och överlämnar kontanter, och sen var det bara för mig att packa resväskan!
Vi skulle åka till Spanien!

Jag minns att vissa i klassen gjorde julgrupper (såna där fina med blommor ni vet) och vi sålde till familj och grannar, likaså med hemkola. Vi gjorde små söta påsar som vi sedan sålde till vänner och familj. På den tiden sålde jag GT i stan och minns att jag hade med mig lite påsar och frågade mina kunder om de även ville köpa en godispåse och jag sålde en till en söt liten tant tillsammans med hennes tidning!
Nu finns det ju massa olika saker att sälja för både skolklasser och föreningar inom sportevenemang och andra saker, det är ett jättebra sätt att tjäna pengar på tycker jag.
Skall jag ge tips på något man som klass kan sälja skulle det vara salami, tacokrydda och parmesanost från Idrottssupport.se

Där kan man även se hur mycket man behöver sälja för att komma upp i vissa summor, smidigt och bra!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 9 visningar

Gillar

Kommentarer