Hur är vädret hos dig?

Hej Hallå!

Hoppas allt är bra med dig? Har du återgått till vardagen efter all ledighet nu?
Själv fortsätter jag min ledighet från skolan fram till september. Hade velat börja smått nu i januari men det passade inte med tanke på vilka kurser jag inte har klarat ännu. Så jag får vänta helt enkelt. Men det är bara skönt, jag ansökte trots allt om 1 års studieuppehåll.
Men jag mår bra just för tillfället iallafall. Jag gör det jag känner för och det är det som är planerat.

Men så kom den där jädrans snön. Har nog aldrig i vuxen ålder gillat snön. Jo, visst kan den vara vacker i trädgårdar, skogar, på träd och åkrar men inte när man tvingas ut med bilen eller gå på den hala marken. Usch. Igår på min promenad ramlade jag på knäna en gång och halkade till men höll balansen som tur var en gång. Sånt kan gå riktigt illa och jag är skiträdd när jag är ute och går. Så nu blir det inte 3 promenader utan jag är nöjd om jag lyckas komma ut på en iallafall.
Kjell smsade precis att han tvingas jobba över idag också pga snön. Han måste ju skotta överallt. Men han hade köpt nya broddar till mig så jag kanske kan våga mig ut lite mer. Snäll han är =)

Hur är vädret hos dig?


Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 153 visningar

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Lite snö här i Uppsala
nouw.com/stenhagenbettan
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Låter okej med lite
nouw.com/frökenrödlök
maria,

älskar snön och skulle gärna ta en meter till om det bara går. men tipsar dig om att skaffa skor med broddar om du inte redan har det, skulle aldrig överleva mina promenader vintertid utan dem

mariasliv.net
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Sambon köpte som sagt nya broddar 😊
nouw.com/frökenrödlök
Madde ,

Lite snö ligger kvar, och det är galet kallt här. Jag gillar ju snön då allt blir så mycket ljusare Hoppas det kommer lite till och att vi får ett par vita veckor nu.

www.nouw.com/madelena
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Kjell sa att det skulle komma 10-15cm till här imorgon eller måndag. Vi har redan mer än 1dm så vi behöver inte mer..
nouw.com/frökenrödlök

Broddar har jag själv börjar känna behov av. Jag ramlade och slog upp hela knät (fick sy 3 inre och 1w yttre) samt åka ambulans i november. Så efter det har jag verkligen blivit rädd för fall, så ska också investera i broddar. Vi har massor med snö.

www.saramadeleine.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Då hade jag vart skit rädd. Är glad jag aldrig slagit mig så illa. Sambon kom hem med helsula med broddar så ska testa idag och tror däe är skillnad mot mina gamla.
nouw.com/frökenrödlök
Diana Saelöen ,

här har snön dessvärre smält bort, den fick inte ligga ens en dag. Jag gillar snö om den bara får ligga kvar ... jag hatar dock tö och slask. skönt att höra att du mår ok, hoppas allt blir bättre och bättre så att du kan ta tag i skolan i september

nouw.com/fibrolivet
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Nej något slask är inte kul.. Då tar jag gärna snö lite längre om jag slipper slasket. Jag hoppas jag har mer kraft i seot men det tror jag.
nouw.com/frökenrödlök
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Slask hade vi igår och i natt har det frusit... inget kul det heller... ja det blir nog bra i september =)
nouw.com/frökenrödlök
fighterwomen85
fighterwomen85,

Jag är som du. Gillar snö så länge jag kan titta på det på håll. Som på marken, tråd & så.

Men när jag ska gå i det så blir jag rädd & stel som en pinne för att jag vill inte halka & ramla.

nouw.com/fighterwomen85
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja det är ju läskigt
nouw.com/frökenrödlök
Marie - Sweetwords,

jag hör ju till dem som gillar snön och med broddar klarar man sig fint =D. Men ja skotta är mindre skoj

sweetwordsbymirre.com
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Skotta är okej då i har så liten uppfart 😊
nouw.com/frökenrödlök
Hannas krypin
,

Jag älskar att det är snö! Blir som ett litet barn och var ute och åkte pulka igår med barnen. Men visst är det lite läskigt med halkan. Särskilt när det är snö över. Man vet ju inte om det är halt eller inte och kan slå sig riktigt illa om oturen är framme. Vilken tur att du inte slog dig när du halkade!

FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Kan tänka mig känslan hade vart annorlunda om jag haft barn. För håller med om att det är kul i snön. Men har jobbiga minnen från när jag bodde i skogen och snön gjorde att vi inte kom hem med bilen. Det sitter också i.
nouw.com/frökenrödlök
Lexochlogan
Lexochlogan,

Ja här vi tillbaka i verkligheten sen i måndags, jag jobbar med ekonomi och har därför bokslut det första vi har, så till och med den röda dagen i onsdags fick vi jobba. Det är surt men får bra extra betalt i alla fall. Vi har inte haft nån snö på hela vintern så för mig får den dock gärna stanna lite till 😁

nouw.com/lexochlogan
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det får man glädja sig åt.. Goa pengar. Först nu snön kom men känner att har den inte vart här kring jul behöver den inte komma nu heller 😂
nouw.com/frökenrödlök
Blondina,

Massa snö och kallt men ja gillar de 😃 Man bor ju i Norrbotten av en anl 😉 Jag pallar inte att bo neråt landet där de bara är regn gräs o blir slask så fort de kommer lite snö

blondinas.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Och jag hade inte stått ut med all snö i Norrland haha
nouw.com/frökenrödlök