Hur är det med ditt hår?

Inlägg i samarbete med www.pozehair.se


Hej på dig!

Jag hoppas att allt är bra med dig, denna härliga fredag?
Jag får väl säga att jag mår helt skapligt ändå.
Förut under morgonen tog jag en dusch och tvättade håret och det tar ju hur lång tid som helst att få det torrt. Lika bra att göra det tidigt på dagen så det hinner att torka innan jag kliver utanför dörren.
Jag har suttit och beundrat mitt hår idag, jag är en person som inte tycker att håret är särskilt viktigt och ingenting jag är rädd om, jag tänker att det är ju ändå bara hår! Så har jag alltid tänkt och därför vågat experimenterat rejält med flera olika hårfärger (blå, grön, gul, röd, lila, olika bruna nyanser, svart, flerfärgat osv) och jag har testat massa olika frisyrer. Mesta dels korta sådana. Tuppkam, helt rakat med mera. Roligt med förnyelse! Någonting jag dock aldrig har vågat mig på men som jag faktiskt har tänkt att jag velat testa är löshår. När jag hade klippt mig kort var jag nöjd men så ville jag ha längre och orkade aldrig låta det växa sig långt och då slog tanken mig flera gånger om jag skulle testa att sätta dit löshår, då får man ju långt och fint hår på direkten. Hos Poze hair finns det en hel del inom detta med hår och det är intressant att läsa hur man går till väga och hur man sköter ett löshår. Är du nyfiken och sugen på att testa gå in på Poze hair och läs på!

Jag har sett många har det och det är ju fantastisk att det går att få i samma nyans på håret som man själv har, och vad jag sett så har det liksom inte synts att det inte är personens riktiga hår. Underbart!
Tänk dig när du ska gå på en fest, på ett bröllop, en tillställning och du vill sätta upp håret i en magisk uppsättning men det du har är för kort - sätt i löshår och voila, du kan göra vad du önskar!


Just för tillfället är jag inte i behov av löshår för som ni ser har jag långt och tjockt hår!
Någonting jag är så glad över i dagsläget. Många säger att jag har fint hår, framförallt Kjell säger det ofta, att han gillar mitt hår. Roligt att höra!
Men tyvärr är alla inte lika lyckligt lottade att ha tjockt hår och då är hårförlängning och löshåret ett smart knep att använda sig av, inte sant?
För många kvinnor är håret viktigt och då är det toppen att det finns möjligheter att nyttja för att få känna sig extra fin!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer