Hösttag!

1. Vad är det bästa med hösten? - Det tror jag nog är färgerna och kylan. När man kommer ut så biter den tag i kinderna på ett härligt sätt, luften är klar och det är lätt att andas. Man kan tända massa ljus och mysa under täcket. Det är massa bra tvpogram och man dricker mycket te och läser böcker.
2. Vad har du för höstplaner? - Att lyckas få ett jobb och träffa lite folk här i trakterna. Dejta lite kanske *smile* och se till att träffa lite gamla klasskamrater och andra bekanta som jag gärna tar upp kontakten med igen. Sen är planen att njuta så mycket jag kan, umgås med familjen, läsa ett par böcker och tända massor massor massor av ljus. 3. Vad kommer du att fota i höst? - Är ju ingen direkt fotograf och inte ens hobbyfotograf utan tar bild på det som jag vill visa upp på ex. instagram eller här i bloggen, så det kommer väl bli om jag läser en bra bok, ätit något gott, gjort något kul eller liknande. 4. Vad kommer du dricka? - Varm choklad och te tror jag! Och ett och annat glas mjölk så klart.
5. Vad har du på dig på hösten? - Egentligen inget märkvärdigt då det inte är förrän till vintern jag brukar klä på mig mera. Jag är rätt varm av mig så att ta på sig vatten och mössa för tidigt är inget kul. 6. Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan? - Jag hade precis börjat jobba i Grimslöv och lärde känna alla goa människor där.
Jag läste massa böcker.
Jag jobbade för fullt på Giving People och hjälpte människor. 7. Vad händer i ditt liv just nu? Har precis gått isär med killen och flyttat hem till Falkenberg igen. Hittat en jättemysig lägenhet i Tröingeberg och söker jobb. Jag försöker njuta av livet så gott jag kan! 8. Vad tittar du på? - Paradise Hotel och Bonde söker Fru är väl dem programmen jag gärna kikar på.
9. Vad lyssnar du på? - Just nu är det Dansbandskanalen på mobilen som är igång! 10. Mina bästa hösttips? - Tänd massa ljus, drick gott te och läs mycket. Men det viktigaste är att försök inte känna stress att vintern och julen är på g, försök njuta av tiden du har istället. Försök se positivt på saker istället för att bli höstdeppig, är lättare sagt än gjort jag vet, men ändå!!
Älskar mina brickor med ljus =) Mysigare tända dock =)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 3 visningar

Gillar

Kommentarer