Hon var väldigt trevlig iallafall!

Ortopedimottagningen ringde. Jag fick prata med en jättetrevlig receptionista som berättade hur allt låg till. Hon bekräftade att min remiss är mottagen och det är det bästa, då vet jag iallafall att den kommit fram och läkaren på vårdcentralen gjort sitt. Nu måste dem granska den innan dem gör bedömning om huruvida akut det är eller inte är, sen får jag en kallelse.Grejen är att jag trodde remissen skickats till Halmstad men tydligen skickade läkaren den till Varberg, ingen större skillnad egentligen men hon jag pratade med satt i Halmstad och visste inte riktigt hur Varberg jobbade men hon misstänkte dem gör på liknande sätt. 

Hon rekommenderade mig att kontakta Varberg i slutet av veckan/början av nästa vecka för att höra mig för. Så får vi se helt enkelt.

När hjärtat kom hem från jobbet hade han glass med sig, raringen ❤
Jag satt med när han käkade lite middag, jag hade ätit ganska nyligen så satt mest med och pratade. Känns bra att ha honom hemma men samtidigt känner jag mig tråkig som mest sitter här.
Jag kan gå haltande men jag väljer att bespara mig till det verkligen måste.
Har tänt lite ljus så det iallafall blir lite mysepysigt här i soffan!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

Johanna
Johanna,
Jag är hitills väldigt nöjd med ortopeden i Varberg och deras dagoperation, var där idag med min tonåring som bröt en armbåge för några år sedan som ej blivit bra, vårt lasarett har ej expert på armbågar så vi fick åka ner till den dom brukar ta in och han jobbar ju där. Bor ca 90 mil ifrån så är ju en bit att åka för oss, var ner i våras på bedömning och idag var det operationsdags, otroligt trivsam personal.
Vi hann ju även med ett besök på Gekås till barnens glädje.
Är nu på väg hemöver i bil, men stannar vid Stockholm typ så vi slipper åka hela vägen
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag har ingen aning hur det är varken i Halmstad eller Varberg med detta. Sist jag opererade mig fick jag göra det i Ljungby! Jag var först i Halmstad men dem tog mig inte på allvar just då ... När jag vart där senast har det väl vart sisådär .. Hoppas Varberg är bättre på det sättet och tar mig på allvar denna gången och gör nånting åt det.
Även om jag flyttat till Hylte nu och har en hel del extra mil till Varberg än innan så jobbar jag ju i Falkenberg så är rätt så nära ändå om det skulle bli operation!
Hittade ni nåt kul på gekås ?
nouw.com/frökenrödlök
Johanna
Johanna,
Barnen shoppade en del och jag hittade lite kläder och en perfekt ljuslykta som kommer passa så bra in i vårt hus, bor i ett gammalt hus, lite över 100 år så är som svårt att hitta "den" saken, speciellt till bra pris.
Vi ska nog neröver igen på enbart semester, bodde på ett väldigt annorlunda hotell i Varberg, bodde på Gästis, där kan vi nog bo igen, eller uppe i Göteborg, är ju som nära det.
Men vill gärna ner och shoppa loss bl.a. där när man har mer tid, sambon ska ju vidare till sitt jobb i Norge imorgon efter att vi kommit hem så kunde ju inte stanna så länge. Inför nästa besök ska jag gå genom garderoben för att se vad jag behöver, dom hade ju fina kläderna större storlek 😊
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Då blur man glad när man hittat det där man söker!
Ja, jag gillar kläderna där! Åker dit rätt ofta iomed jag bor bara några mil ifrån! Har ju precis flyttat så nu har jag 5 mil istället för 3 men är ju ingenting 😊
nouw.com/frökenrödlök
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229