Hon stack och jag sov vidare

Hej hej <3

Igår drack jag så mycket, både cola och vatten att jag vart uppe typ 4-5 ggr sedan 01 för att gå på toa. Haha. Så har sovit sådär. I morse klockan 04.25 hör jag hur Jannike går ut genom dörren för att cykla till gymmet och träna. Jag somnade om. Haha. Tränar inte så tidigt även om det nog hade vart skönt nån gång men tränar helst på mitt egna gym. Kan säga att det var grymt skönt att få somna om. Tränar du helst på morgon eller kväll?

Idag ska jag åka hem, tåget går 16.54 och Kjell möter mig i Halmstad för att vi tänkte passa på att storhandla på Citygross. Skönt å få skjuts sista biten med och slippa ta tåget från Halmstad.Vi avslutade kvällen med banoffie i glas. Mums. Jag blev dessutom klar med min tenta så firade lite kändes det som.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 198 visningar

Gillar

Kommentarer

Hannas krypin,
Den bästa känslan är ju att träna tidigt på morgonen och sedan slippa tänka på träning mer den dagen. Men nu för tiden är jag för trött för att komma upp för att springa men tänkte börja med det i vår igen när det är ljust. Blir så mycket piggare då! Så gott det ser ut med banoffee, aldrig testat faktiskt.
hannafialotta.blogg.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jo förvisso, fast jag hade nog hellre gjort det 8-9 än halv fem.. hehe... Ja men det drar ju ner en när det är så himla mörkt ute... längtar till vår.
nouw.com/frökenrödlök
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Vad gott det där ser ut =) nej träna när du vill för då är du mer motiverad =)
nouw.com/2barnsmammaochfru
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det har du rätt i=)
nouw.com/frökenrödlök
JuliaElisabeth
JuliaElisabeth,
åh de är sååå jobbigt när man druckit så mycket så man springer upp massor på natten. Skönt att du kunde somna om när hon drog iväg och tränade 😊 Hon är riktigt hurtig måste jag säga som orkade gå upp så tidigt för att träna 🙈 tränar nog helst på eftermiddagen om jag tränar. Skönt att tentan är klar håller tummarna att den blir godkänd ❤
nouw.com/juliaelisabeth
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Hon är skitgrym verkligen. Hon älskar att träna på morgonen säger hon, bra att kunna göra det då. Det är hon och en annan kompis i klassen som fått in mig på träningen =)
nouw.com/frökenrödlök