Here we go again - tidsinställt.

Då fortsätter vi där vi slutade förra inlägget - med bilder från livet som bara existerar i minnet!
Jag minns min piercing och den kan jag sakna emellanåt, men är ändå tacksam över att jag faktiskt tagit bort den. Just nu har jag ett litet ärr som minne från den :) Det var rätt snyggt men samtidigt förstår jag inte varför jag ville ha en, för att vara cool? Är man cool med en läppiercing? Ha Ha! Det var mest smidigast med pärla, men så snyggt med ring. Jag minns att Jessica hade ring i läppen och det var en upplevelse att hångla med henne så kanske försökte jag eftersträva detsamma med min ring?! *skrattar* Tror det ger mer njutning med en pärla i tungan då.
Min favoritplats där jag bodde. Detta var precis bakom vårt hus kan man säga, med ett berg emellan :) Njutning.
Skulle man bada åkte man alltid hit, till Navsjön. Dock inte på badsidan där stranden och alla andra gäster var, nej, man åkte till vår lilla sida.. Underbart!
Jag minns alla mina samarbeten med ett solglasögonföretag. Vad det hette minns jag inte, men jag fick två-tre par lite titt som tätt att prova och recensera samt lotta ut i bloggen.
Ganska roligt för man kunde prova lite olika sorter som passade sig själv. Här bär jag ett par rosa som jag gillade att titta på, men har för mig att jag inte gillade att titta genom. Ha Ha.
Detta är från ett sexparty vi hade i Björketorp. Här är jag med Emma och det var första gången jag träffade henne, hon hade kommit ända från Skåne och jag var så glad över det. Tyvärr var detta enda gången vi sågs för av någon anledning bröt vi kontakten! Lite synd men så blir det ibland, fram till för ett tag sen när vi fann varandra på FB igen :) Så nu skriver vi lite då och då :D Egentligen passar detta inte in i livet som inte existerar för det gör det ju faktiskt men ändå.
Också några som inte passar in här egentligen för dessa är väl dem enda (plus deras lillebror) som faktiskt existerar för mig fortfarande. I tankarna! Även om jag inte träffar dem så finns dem alltid med och jag tänker på dem dagligen om jag skall vara ärlig. Saknaden är enorm.
Min resväska jag köpte för ett ganska trevlig ändamål.
Jag fyllde den med sexleksaker!
Ni som följt min blogg länge vet att jag under 2 år eller något sålde sexleksaker på homepartyn via www.lustjakt.se Det var ett givande och roligt arbete. Jag åkte hem till glada tjejer och killar och fick prata om något så intressant som sex och samlevnad, fick visa upp lite sexleksaker och tjänade dessutom pengar.
Jag träffade folk och hade helt underbart nice.
En tjej jag träffat en gång tack vare LJ har jag fortfarande kontakt med och jag hoppas jag får träffa henne igen någongång. Fortsättning följer ..

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer