Hemmabryggt öl, regnkläder och kortspel på altanen

Hallå där!

För lite mer än en vecka sedan gav jag Kjell ett eget öl-bryggar-kit jag beställt från nätet.
Jag ville ge honom någonting som tack för allt han gjort för mig senaste tiden och när jag hittade detta kitet kände jag direkt att det här är grejen för honom.
Han satte igång och bryggde nästan omgående och så fick den stå i 7 dagar som instruktionen sade.
Eftersom det blev 5 liter färdig öl kunde han inte dricka allt själv så jag kom på idèn att vi skulle åka hem till Kjells föräldrar, köpa med oss thaimat och så får dem provsmaka ölen tillsammans med Kjell. Jag dricker ju inte alkohol så tänkte det vore roligare. Hans föräldrar blev riktigt glada över detta och igår var vi hemma hos dem. Ölen fick godkänt, de sa att den var god och de drack en del och vi åt god mat och spelade kort ute på deras altan hela kvällen. Det var riktigt härligt att kunna sitta ute så sent på året och njuta. Känns roligt att presenten blev så lyckad att han faktiskt vill testa någon ny sort, den han fick var IPA.

På förmiddagen var jag med Kjell på jobb, han behövde hjälp och jag passade på att hjälpa till innan skolan drar igång på riktigt. Alltid skönt att få lite pengar tänkte jag och så vet jag att det uppskattas av både Kjell och hans chef. Win Win!
Så fort vi kom hem blev det en dusch och lunch innan vi for iväg direkt.
Jag har behövt nya regnkläder en längre tid men inte prioriterat det, nu med egen lön så kände jag att det är bra att passa på, så att jag kan traska ut på mina promenader i regnet igen. Engelssons i Falkenberg fick sig ett besök då jag hade sett på deras hemsida att de hade ett set som jag ville ha för 750 kr med byxa och jacka. Jag var så glad när jag lämnade butiken och hade hittat ett snyggt sätt med svarta byxor och en grön jacka.

Nu är jag rustad!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer