Hemförsäkring som student?

Inlägg i samarbete med hemförsäkringstudent.nu


Hej Hej!
När man blir student på exempevis högskolan kanske man inte tänker på att det är viktigt att man har en bra hemförsäkring. Som student har man ju inte gott om pengar och då vill man inte behöva lägga ut extra heller, men att betala för en hemförsäkring är bra.
Det blir dyrare för dig om du skippar det och någonting händer.
Själv har vi hemförsäkring genom Kjell så jag behövde inte tänka på det men många studenter flyttar till ny stad och är ensamma. Då är det viktigt att tänka på att faktiskt lösa detta.
Det är ofta ingen större skillnad på hemförsäkring för student som för andra men för studenter kan det bli liite billigare med tanke på deras låga inkomst. Någonting jag tycker är bra!
Hemförsäkring student jämför olika försäkringar så att du får det billigaste men också det bästa för just dig medan du studerar.

Vad ingår då i försäkringen?
Eldsvåda
- det kan ju faktiskt lätt börja brinna och då täcker försäkringen skador på både bostad samt saker i hemmet som blir förstörda.
Vattenläcka
- blir det översvämning täcker försäkringen
Inbrott och skadegörelse i hemmet
- Många har ju svårt att skilja på ditt och mitt då är det bra med en försäkring som täcker och skyddar vid inbrott eller skadegörelse.
Rån och överfall
- du får ersättning vid råd eller våldsbrott utanför hemmet
Ansvarsskydd
- vid ev. juridisk tvist får du hjälp med utredning samt rättegångskostnader och skadestånd
Rättsskydd
- hamnar du i en tvist får du hjälp med att anlita en advokat
Problem och sjukdom på resa
- Får du problem eller blir sjuk när du är ute och reser täcker många av försäkringarna detta
Drulle
- Om dina saker går sönder kan du via vissa försäkringar få ersättning

Sånt här är inget roligt att tänka på när man precis blivit student eftersom det är så mycket annat man måste ha koll på. Men det tar inte lång tid att skaffa sig en hemförsäkring och kikar du på hemförsäkringstudent.nu jämför de flera olika så du lätt och snabbt hittar den du själv vill ha!

Här är ett exempel på en av försäkringarna!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer