Haul i bildformat ^^

Hej!
Jag sitter just nu i min egna soffa. Jag är mätt och någorlunda snygg i året efter att jag precis färgat det. Med andra ord - jag är hemma! Skilda Världar är på och det var sååå länge sen känns det som ^^. Jag fick hem paket idag också och det var klänningar jag beställt inför bröllopet. Jag är ute i god tid men det känns bra, vet att det är klart och sådär. När jag insåg att drömklänningen skulle kosta 12.000:- beslutade jag mig för att inte alls lägga pengar på en sådan klänning utan lägga dem pengarna på mat och fest istället. Därmed sökte jag klänningar från ellos, bonprix, kappahl, zizzi´s m.fl. Jag har funnit den!! Klänningen!! Superglad! Och priset? 350:- Hahahahahaha!!! Underbart :)

Men iallafall, var inte riktigt det jag skulle lägga upp nu utan visa lite av sakerna jag shoppade på Öland/Kalmar! Vi var på loppisrunda och en sväng på TGR i Kalmar och gå ut från TGR är supersvårt för mig så det blev lite pyssel och annat skojjigt. Pysslet har jag dock inga bilder på men det var dubbelhäftande tejp samt färgat papper.
Hittade nytt skal på TGR till min iPhone 5s och självklart var jag bara tvungen att köpa det.... Älskar =)
Man fick även ett skyddsplast till med samma motiv på... woop woop!! Betalade 10:- för skal och skyddsplasten!
Har ni sett? En kudde... och den är min!!! 30kr på TGR
Coolaste väskan! Om jag blir borta en natt bara är den perfekt eller som pysselväska .... Också TGR, för 30kr
På en av loppisarna hittade jag tre linnen för 10:-/st
På samma loppis denna tunikan för 15:-
Liten necessär (stavning?) som jag har lagt bindor och huvudvärkstabletter i och när den dagen kommer jag behöver toffsar och hårspännen kommer dem också ligga här. 30kr TGR
Så himla läckra vinglas, på samma loppis som kläderna ... 10:-/st! Sååå nöjd!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 8 visningar

Gillar

Kommentarer